Известие

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тунинг на Алфи

Вчера без да искам попаднах на сайт с невероятно готини тунинги на най различни модели , но си остават най-красиви Алфите-
    http://www.tuningvideo.com/Foto2.php/or ... lfa+Romeo/
    Особено моята лябима 75-чка има много як тунинг (Alfa Romeo 75 1.8 Turbo QV и Alfa Romeo 75 2.5 V6 210 cv) .
    Предлагам ви да ги видите всичките , пък като виж на някои му хареса някоя идея .
    Alfa Romeo 75 2.0TD

Има някои много добри вариянти особено ми хареса една сива 145-ца /първата/много изчистена а и варианта с джантите от Фиат купе ми хареса много
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Единственото в тази кола, което ми харесва е затъмнените кристални стопове и веждите на фаровете, които си личи, че са custom - много добро хрумване...цвета на интериора не е подходящ, а джантите не са за тази кола.
      www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
        Има някои много добри вариянти особено ми хареса една сива 145-ца /първата/много изчистена а и варианта с джантите от Фиат купе ми хареса много
        Сега като гледам тези джанти стоят добре - чак ме е яд че не взехме джантите от купето (новия фейслифт) от Враца, като одихме с Еньо и Бобо. Ама все пак не бяхме тръгнали за тях
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Има интересни неща.
          Обаче как са окепазили "мойто"... с вежди на фаровете, деа
          И с тия самоцелно накъдрени прагове...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Working...
          X