If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тунинг&рацинг извадка от 'Въпрос за пушенето при 2.4 Jtd'
За да му е още по-гадно на конкурента че си го сдухал..
Аз в събота как наказах едно БМВ Е36 316 или 318. 2 дръпки - 2 пъти го окадих, 100% му се е видял черен живота.
Сега да ви разасня. Първо комбито изтърва старта, второ горе на финала ме би с поне половин кола и това за 300 м. гонка. Комбито е 170 кс, а аз съм 136 както добре знаете...Иначе чипнатия дизел наказа всички 1,6TS 1,8TS, 2.4 JTD без 2.0 TS...
Сега да ви разасня. Първо комбито изтърва старта, второ горе на финала ме би с поне половин кола и това за 300 м. гонка. Комбито е 170 кс, а аз съм 136 както добре знаете...Иначе чипнатия дизел наказа всички 1,6TS 1,8TS, 2.4 JTD без 2.0 TS...
Да, значи е в нормите..И наистина първа кола ми е пък и още повече дизел та затова зададох въпроса. Благодаря на отзовалите се
200-кила не би рябвало да е спънат чак токоз!!!!!
По ми се струв да е от нагласата ти, всичко е в главата.
Поздрави за придобивката и със здраве да си е караш.
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Явно тоя дето е карал 1.8 цата не я натискал аз като гледам къф старт прайте аз 2 коли ви зимам на старта
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Възможно е .... требва на лайв да вида с дизелче на алфа не съм се дърпал с изключение на една 147 ЖТДм ама на ускорение не може да ме бие 1.9 беше
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment