Известие

Collapse
No announcement yet.

Гонка на асеновградските суперспортисти

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гонка на асеновградските суперспортисти

колите са подредени по следните позиций след драга.
    1 Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110 hp 2001
    2 Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 hp 1999
    3 Chrysler Neon 2.0 134 hp 1996
    4 Opel Corsa 1.6 GSI 109hp
    колеги искам да кажа че корсата и неона бяха със спортни филтри. едва ли може да се говори за моща на колите. по скоро на това кой колко е свикнал с колата си и в какво състояни е тя. 110 коня алфата не ми дава никакъв шанс. на корсата аз и взимам старта и след това през цялото време вървим еднакво. като включа пета и корсата почва на изостава. неона е малко по бърз но не му стига пистата да ме мине. като сложа пета и неона тогава чак ме минава. най добрата кола е алфата със 110 коня. променливата геометрия си показа силата
    Last edited by k1lcone; d.m.y г., 00:47.

Реално от тук корсата е най-бърза ... не ва знам какви супер спортисти сте, ама ...
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

ми заложихме по 2 лева че ще бия корсата и спечелих. то реално и крайслера би трябвало да е по бърз според данните дето гледам в нета ама явно на лист е едно на живо е друго
      Last edited by k1lcone; d.m.y г., 00:52.

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
        колите са подредени по следните позиций след драга.
        1 Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110 hp 2001
        2 Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 hp 1999
        3 Chrysler Neon 2.0 134 hp 1996
        4 Opel Corsa 1.6 GSI 109hp
        колеги искам да кажа че корсата и неона бяха със спортни филтри. едва ли може да се говори за моща на колите. по скоро на това кой колко е свикнал с колата си и в какво състояни е тя. 110 коня алфата не ми дава никакъв шанс. на корсата аз и взимам старта и след това през цялото време вървим еднакво. като включа пета и корсата почва на изостава. неона е малко по бърз но не му стига пистата да ме мине. като сложа пета и неона тогава чак ме минава. най добрата кола е алфата със 110 коня. променливата геометрия си показа силата
        Брех тия астматични Алфи бе много вървят. Опонентите им кажи да си оправят колите. Ако е читава Корсата така ще ви дере че свет ше ви се извие.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Значи казваш, че ти биеш Корсата и Неона...Само Алфата с 110 коня не ти дава шанс...Пък аз ти казвам, че ще Ви бия и четиримата заедно или поотделно както искате
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

тва си е негов проблем. аз нито чип имам нито спортен филтър нито се прайх на мощен та чак и пари да искам да залагам.

Comment

Много бързи коли сте се събрали . Треаше една Смолянска вектра 2.0 115 коня диамантка да ви покаже кво е вървеж .....
              Last edited by SandoOne; d.m.y г., 01:28.
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                Много бързи коли сте се събрали . Треаше една Смолянска вектра 2.0 115 коня диамантка да ви покаже кво е вървеж .....
                ти по бърз ли си?

Comment

Чакай бе каква 5та скорост....На колко километра се бегатеА 156 110кс нещо валове,турбини,филтри,спортно окачване,музика не ми се верва да е сток
                  Треа да дойде да ви пробва една Карлуковска бяла Лада да ви изтръшка там.
                  Last edited by vikoalfa; d.m.y г., 02:52.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                  Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Значи казваш, че ти биеш Корсата и Неона...Само Алфата с 110 коня не ти дава шанс...Пък аз ти казвам, че ще Ви бия и четиримата заедно или поотделно както искате
                    Мноо смел бе!!!!!!
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

Хаиде сега пак много бързаци станахте,хахаха,колегата каза че е спечелил а дали е било случаиност или не важна е победата,и за накрая не забравяите червеното седичи което спечели на итал феста някои ден ще се върне отново на подиума
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

jivko7777 полека бре????май трябва скоро да взема пак да те напера хубавата,че таз твоята я гледам като ф-16 викаш върви???
                        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

ебати пи6комерната
                          0892 488 330-Теодор
                          Alfa Romeo 145 3.0 24V
                          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                            ебати пи6комерната
                            хаха нали .....

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                            ти по бърз ли си?
                            Ми незнам треа да пробваме пак който падне бирата от него
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin
                            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

признавам се за победен. айде на бира!
                              та стига сте се заяждали. както казах тва беше състезание в което си пролича кой колко си е свикнал колата и в какво състояние му е тя. 110 коня алфата си е сток. незнам колко метра се дърпахме ама щом включвах пета тва ще е на около 150 км/час. абе бехме коли само по 600 коня :Р на нас си ни беше забавно да насирем неона и корсата понеже много са звериха.
                              Last edited by k1lcone; d.m.y г., 12:40.

Comment

Working...
                              X