If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щом казваш че 1 секунда на 400 метра е половин кола значи си в голяма грешка
Според твойте изчисления разликата м/у 16V и мойта торбалана на 400 метра ще е 1 кола даже по-малко така ли?
Тук става въпрос за 155 2.0 8V и 155 2.0 16V сток Разни подобрения като чипове, Турбо или филтри и шумни генерации не ги коментирам Не може да е повече разликата, щом по книга двете имат разлика 7к.с. От 0-100 разликата е под 1сек. в полза на 16V
Ако трябва да сравнявам твоята "торбала" аз съм на мнение, че дизелът ще бие на 400м дори и двата мотора на 155 Все пак турбото е сериозно преимущество, още повече комбинирано с комън-рейл система
Dodo говориш глупости спри се Говорех за Алфата ми (торбалана) по твоите изчисления 16V сток ще е след мойта на по-малко от кола на 400м - след като за теб 1 секунда на 400 метра е половин кола значи така излиза ТУК ГОВОРЯ ЗА 145
А ако има разлика от 0-100 секунда то това значи че на 400 метрa 16V -то ще е поне 3-4 коли пред 8 клапановата ТУК ГОВОРЯ ЗА 155
Ако трябва да сравнявам твоята "торбала" аз съм на мнение, че дизелът ще бие на 400м дори и двата мотора на 155 Все пак турбото е сериозно преимущество, още повече комбинирано с комън-рейл система
Dodo говориш глупости спри се Говорех за Алфата ми (торбалана) по твоите изчисления 16V сток ще е след мойта на по-малко от кола на 400м - след като за теб 1 секунда на 400 метра е половин кола значи така излиза ТУК ГОВОРЯ ЗА 145
А ако има разлика от 0-100 секунда то това значи че на 400 метрa 16V -то ще е поне 3-4 коли пред 8 клапановата ТУК ГОВОРЯ ЗА 155
Аз твоята не говоря, тя все пак не е сток - вече
Доколкото разбирам от четеното до тук, става въпрос за 1,9JTD мотора срещу 155 2.0 ТС 8 волтова или бъркам Аз поне за това говоря
А дали има/няма 1 сек. или има/няма 1 кола или повече при двете 155-ци на 400м ще си покаже на живо Защото и шоферът е много важен критерий
п.с. Май се уточнихме кой за каква кола говори вече
Comment