Известие

Collapse
No announcement yet.

Opel Vectra B 1.7 TD vs Alfa Romeo 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Opel Vectra B 1.7 TD vs Alfa Romeo 1.9 JTD

с нетърпение чакам да го накажа на един приятел дет много са отваря с тва опилчи . вие какво мислите. ши са изложа ли ако накажа по слабия (който мисли че ще ме накаже естествено). всъщност доста хора които ме познават разчитат на това че имам от скоро книжка и си мислат че немога да карам

Имай едно на ум за вектрите . Но като цяло само 2.0 инжекция върви
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Подобни теми трябва да се забранят със закон По-добре пуснете се, запишете какво сте направили и тогава пусни темата. Определено ще е по-смислено и по-интересно

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
        Имай едно на ум за вектрите . Но като цяло само 2.0 инжекция върви
        и срещу 2.0 ще се пусна само да си купи винетка тоя човек. едвали ще е мнооого по бърза от алфата.
        Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
        Подобни теми трябва да се забранят със закон По-добре пуснете се, запишете какво сте направили и тогава пусни темата. Определено ще е по-смислено и по-интересно
        ще поместя резултата тука като се дръпнем. просто ни е трудно да се засечем с тоя човек заради тва че съм на смяни а той работи и събота и неделя.

Comment

Вектрата коя година е и колко коня?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
            с нетърпение чакам да го накажа на един приятел дет много са отваря с тва опилчи . вие какво мислите. ши са изложа ли ако накажа по слабия (който мисли че ще ме накаже естествено). всъщност доста хора които ме познават разчитат на това че имам от скоро книжка и си мислат че немога да карам
            А бе майна, ти на задна ли ша се състезаваш.

sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

и срещу 2.0 ще се пусна само да си купи винетка тоя човек. едвали ще е мнооого по бърза от алфата.

ще поместя резултата тука като се дръпнем. просто ни е трудно да се засечем с тоя човек заради тва че съм на смяни а той работи и събота и неделя.
              2.0 115 коня ще те вземе говора за 91,2 ра
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                Вектрата коя година е и колко коня?
                ми значи спецялно тази дето е 1.7 дизел незнам коя година е но мисля че е под 100 коня. колегата по горе спомена за вектра 2.0 , а аз имам колега с такава дет ме дразни и само го викам да се дръпнем неговата е 98 136 коня със тракшан контрол.
                Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                2.0 115 коня ще те вземе говора за 91,2 ра
                ши ме земе ако карам с загасена кола. теб ако те взимат е друг въпрос
                Last edited by k1lcone; d.m.y г., 22:24.

Comment

Браво бе колега, разпалвай още огъня.........
                  То и без туй в тоя форум ги затварят безпричинно.........
                  Нали все пак това е раздела?
                  Всеки има право да пита.
                  А пък такива с повече опит като теб, да му помогнат с каквото могат.
                  Поздрави.
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                    Браво бе колега, разпалвай още огъня.........
                    То и без туй в тоя форум ги затварят безпричинно.........
                    Нали все пак това е раздела?
                    Всеки има право да пита.
                    А пък такива с повече опит като теб, да му помогнат с каквото могат.
                    Поздрави.
                    Не, колега нямах на ум да разпалвам огъня. Просто всяка 2-а тема е подобна "Какво ще стане, ако се пусна?" Еми опити, опити и пак опити Пък и ние как можем да знаем, какво ще стане? Нито знаем в какво състояние му е колата, нито на оня отсреща.

Comment

Не, колега нямах на ум да разпалвам огъня. Просто всяка 2-а тема е подобна "Какво ще стане, ако се пусна?" Еми опити, опити и пак опити Пък и ние как можем да знаем, какво ще стане? Нито знаем в какво състояние му е колата, нито на оня отсреща.
                      тва не е такава тема колега. аз знам че вектрата е бавна. просто ви казвам че има такива хора дето си мислат че карат поршета с 1.7 дизелов двигател и освен тва искам да покажа как подценяват алфите. доста хора са ме подценявали така и е имало наказания.

Comment

тва не е такава тема колега. аз знам че вектрата е бавна. просто ви казвам че има такива хора дето си мислат че карат поршета с 1.7 дизелов двигател и освен тва искам да покажа как подценяват алфите. доста хора са ме подценявали така и е имало наказания.
                        Еми колега, давай натупай го и запиши гонката после я качи някъде и да му се смеем всички на опела

Comment

Mи как да Ви кажа...
                          Вектрата е 1.7 ТД Исузу мотор с невероятните 82 коня
                          Ако гонката е на 400 метра моля ти се заради мене му дай поне 100 метра преднина
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Хайде пусай се и после кажи на колко хил. метра е останал зад теб!
                            И какъв е смисъла на тая тема?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                              Хайде пусай се и после кажи на колко хил. метра е останал зад теб!
                              И какъв е смисъла на тая тема?
                              Е смисъла е да разберем кой ще победи...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X