Известие

Collapse
No announcement yet.

Opel Vectra B 1.7 TD vs Alfa Romeo 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
    тва не е такава тема колега. аз знам че вектрата е бавна. просто ви казвам че има такива хора дето си мислат че карат поршета с 1.7 дизелов двигател и освен тва искам да покажа как подценяват алфите. доста хора са ме подценявали така и е имало наказания.
    Ти обясни ли му на пича с Вектрата че Алфи които са му равностоини и пак ще падне са 155 1,9ТД и трициндровия резак (ако не се лъжа) на 33ката 1,8ТД ма не се сещам за некоя жива такава, последната беше на Bagera . От там нататък Алфа не се правили толкова бавна кола.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

ми по скайпа му обяснявах на дълго и на широко че няма шанс, но ще ви цитирам той какво казваше. питах го кви коли е минавал та се е надъхал и го питах има ли чип. той вика "има двигател само на него разчитам" " ne podbiram vento 1,8 ,mercedes 300d po putq za ba4kovo. no nqkoi den shte dobavq i italiansko v jertvite" със сигурност по пътя за бачково никой не се е състезавал от тия коли които е испреварил

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
        ми по скайпа му обяснявах на дълго и на широко че няма шанс, но ще ви цитирам той какво казваше. питах го кви коли е минавал та се е надъхал и го питах има ли чип. той вика "има двигател само на него разчитам" " ne podbiram vento 1,8 ,mercedes 300d po putq za ba4kovo. no nqkoi den shte dobavq i italiansko v jertvite" със сигурност по пътя за бачково никой не се е състезавал от тия коли които е испреварил
        Не подбирал той...
        Ми той ги е минавал защото хората са си карали спокойно...
        Я ми дай на мене тоя 300 Д...Да види какво ще му се случи...
        3.0, 6 цилиндъра, 136 коня...Направо ще му отнеса Опелчето 1.7 ТД с тия 82 коня...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Какво ще му се случи ? По-скоро на теб ще ти се случи смяна на 4-5 двигателя, когато на оня му дойде време да си смени маслото
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Не подбирал той...
            Ми той ги е минавал защото хората са си карали спокойно...
            3.0, 6 цилиндъра, 136 коня...Направо ще му отнеса Опелчето 1.7 ТД с тия 82 коня...
            на тебе и ауди р8 да ти дадем пак ши го издеш . знайм та че си рацер суперспортяга

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
              Какво ще му се случи ? По-скоро на теб ще ти се случи смяна на 4-5 двигателя, когато на оня му дойде време да си смени маслото
              Аааа ей тука вече мога да споря специално за този 300 Д ще загроби 3 такива опела без да се замисли...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ти освен несвързани отговори и спам - друго можеш ли !?
                Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                  Ти освен несвързани отговори и спам - друго можеш ли !?
                  То като гледам и ти не си по темата - даже нарушаваш правилата щото тва си е заяждане я остави модераторите да предценяват кое е спам и кое не
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колега внимавай,че опелите са бързи защото ги гони ръждата
                    Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
                    Създадена, за да впечатлява

Comment

Първоначално публикувано от a1---- Покажи съобщение
                      Колега внимавай,че опелите са бързи защото ги гони ръждата
                      гениално просто ...
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

един колега в завода, преди да купя колата, ми каза "рано или късно всяка кола се превръща във опел". и до ден днешен умувам какво е искал да каже. дъли квото и да караш накрая си зимаш опел или квото и да караш става которник като опел

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          То като гледам и ти не си по темата - даже нарушаваш правилата щото тва си е заяждане я остави модераторите да предценяват кое е спам и кое не
                          Прав си извинявам се за спама и за "заяждането"!
                          Alfa156 Against All

Comment

насрах опела два пъти. и двато пъти шофьора с опела си остави вратички за да каже че не е напънал. първия път му дишах зад врата понеже се видяхме по един баир и той напъваше яко аз само си карах на трета зад него ама са наложа да завия за да остава гаджето и естествено той после каза къде съм изостанал. втория път му дадах преднина. потегли и почна да напъва, а аз изленах от Т образното кръстовище с въртежи и просто го минах кат спрял. естествено той нищо не каза освен че "някой път ще ме накажел". явно като го минавах и е спрял да напъва .и двато пъти се чуваше как е реже понеже винаги карам с свалени джамове. после по скайпа показах клипа как се дърпам с корса гси и от "ще добавя италианско в списъка" мина на "ще видиш зор с мен" което ме съмнява
                            Last edited by k1lcone; d.m.y г., 23:09.

Comment

sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

евала, 1.7тд на опел е доказал се мотор
                                Last edited by Kris; d.m.y г., 00:41.
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X