If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tова ще ми е семейното комби за ежедневка. За бегачка некой дизел ще трябва май.
Ти май не си пиеш хапчетата брато,я се стегни,кви дизели бегаки те гонят бе брат,с тея пари дето е направена 156-цата 1.9 ЖТДм,спокойно можеш да направиш една турбо бензинка истински звяр,а удоволствието е несравнимо брат-турбо дизел-турбо бензин
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Ти май не си пиеш хапчетата брато,я се стегни,кви дизели бегаки те гонят бе брат,с тея пари дето е направена 156-цата 1.9 ЖТДм,спокойно можеш да направиш една турбо бензинка истински звяр,а удоволствието е несравнимо брат-турбо дизел-турбо бензин
Ти зарежи JTD си е JTD.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
хаиде стига сте ги хвалили тия Алдита ето виж пък какво се случва на един негов събрат http://www.vbox7.com/play:60028d47моля увеличете звука на края на клипчето за да чуете адския рев на Ланчията
Е да знаем ги всички тези Ланчии...само, че даваш грешно сравнение това е Ауди RS 4 с 420 коня, а по горе се говори за RS 6 с 700 коня...
Ами ако си се возил в такава RS6-ца ще знаеш за кво иде реч.Според мен за кола с такива размери и такова ускорение е достойна за уважение.
Карал съм го бързото комби на Алди, и то доста - мнооо тъп автомобил. Вярно, мощен до безобразие, ускорява като пощръклял, но изобщо не може да завива - въртиш волана, а тая тухла продължава напред като локомотив
Колега ти сигурен ли си че си карал същото ауди? да не е било A6 2,5 TDI?....има от кой да взема такова ауди карал съм го много кажи кога и къде да и на кой завой да ходим да видим
Карал съм го бързото комби на Алди, и то доста - мнооо тъп автомобил. Вярно, мощен до безобразие, ускорява като пощръклял, но изобщо не може да завива - въртиш волана, а тая тухла продължава напред като локомотив
Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Колега ти сигурен ли си че си карал същото ауди? да не е било A6 2,5 TDI?....има от кой да взема такова ауди карал съм го много кажи кога и къде да и на кой завой да ходим да видим
Ми сигурен съм, що? Реално аз съм карал всичко с четири колела - от Дачия до Ролс Ройс Фантом Наскоро навъртях около 800 км и на Q7 V12 TDI - просто тва ми е работата.
А по повод на RS6 - дори и инструкторите от Алди си признаха без бой, че тая кола всъщност не може да завива и си е магистрална бегачка - правена за немските аутобани. Завоите хич не ги обича и си продължава направо като тухла. Много тежка тухла.
Ми сигурен съм, що? Реално аз съм карал всичко с четири колела - от Дачия до Ролс Ройс Фантом Наскоро навъртях около 800 км и на Q7 V12 TDI - просто тва ми е работата.
А по повод на RS6 - дори и инструкторите от Алди си признаха без бой, че тая кола всъщност не може да завива и си е магистрална бегачка - правена за немските аутобани. Завоите хич не ги обича и си продължава направо като тухла. Много тежка тухла.
Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Тая тема кво общо има с тоя кенеф дето си го пуснал тука админи има ли???????
хаиде стига сте ги хвалили тия Алдита ето виж пък какво се случва на един негов събрат http://www.vbox7.com/play:60028d47моля увеличете звука на края на клипчето за да чуете адския рев на Ланчията
Повярвай му че го е карал,защото това му е работата(изпитва нови коли)
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Ланча Делта интеграле и се носи добра слава като съзтезателна кола една от най-успешните ланчии е така ,че като гледам клипчето нищо чудно
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment