Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2,4JTD+чипVS159 2,4JTD+чипVS156 1,9JTD16V+extreme;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Tова ще ми е семейното комби за ежедневка. За бегачка некой дизел ще трябва май.
    Ти май не си пиеш хапчетата брато,я се стегни,кви дизели бегаки те гонят бе брат,с тея пари дето е направена 156-цата 1.9 ЖТДм,спокойно можеш да направиш една турбо бензинка истински звяр,а удоволствието е несравнимо брат-турбо дизел-турбо бензин
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Ти май не си пиеш хапчетата брато,я се стегни,кви дизели бегаки те гонят бе брат,с тея пари дето е направена 156-цата 1.9 ЖТДм,спокойно можеш да направиш една турбо бензинка истински звяр,а удоволствието е несравнимо брат-турбо дизел-турбо бензин
      Ти зарежи JTD си е JTD.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        хаиде стига сте ги хвалили тия Алдита ето виж пък какво се случва на един негов събрат http://www.vbox7.com/play:60028d47моля увеличете звука на края на клипчето за да чуете адския рев на Ланчията
        Е да знаем ги всички тези Ланчии...само, че даваш грешно сравнение това е Ауди RS 4 с 420 коня, а по горе се говори за RS 6 с 700 коня...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Е да знаем ги всички тези Ланчии...само, че даваш грешно сравнение това е Ауди RS 4 с 420 коня, а по горе се говори за RS 6 с 700 коня...
          e ти сега какво сравнение искаш да ти дам аре кажи ти Ланчиа която е 700HP или повече или
          Q4 как отнася S2 аре нали Аудитата са ти ЛЮБИМИ
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ами ако си се возил в такава RS6-ца ще знаеш за кво иде реч.Според мен за кола с такива размери и такова ускорение е достойна за уважение.
            146 JTD-2000г.
            Punto 1.2

Comment

Първоначално публикувано от monimsl Покажи съобщение
              Ами ако си се возил в такава RS6-ца ще знаеш за кво иде реч.Според мен за кола с такива размери и такова ускорение е достойна за уважение.

Карал съм го бързото комби на Алди, и то доста - мнооо тъп автомобил. Вярно, мощен до безобразие, ускорява като пощръклял, но изобщо не може да завива - въртиш волана, а тая тухла продължава напред като локомотив
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

RS 6

Колега ти сигурен ли си че си карал същото ауди? да не е било A6 2,5 TDI?....има от кой да взема такова ауди карал съм го много кажи кога и къде да и на кой завой да ходим да видим

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                Карал съм го бързото комби на Алди, и то доста - мнооо тъп автомобил. Вярно, мощен до безобразие, ускорява като пощръклял, но изобщо не може да завива - въртиш волана, а тая тухла продължава напред като локомотив
                Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
                Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

e ти сега какво сравнение искаш да ти дам аре кажи ти Ланчиа която е 700HP или повече или
                  Q4 как отнася S2 аре нали Аудитата са ти ЛЮБИМИ
                  Аааа аз ни съм казал че са ми любими...Колегата Crazy_Element пръв спомена за тях...Чети първо прeди да казваш нещо...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
                    Колега ти сигурен ли си че си карал същото ауди? да не е било A6 2,5 TDI?....има от кой да взема такова ауди карал съм го много кажи кога и къде да и на кой завой да ходим да видим
                    Ми сигурен съм, що? Реално аз съм карал всичко с четири колела - от Дачия до Ролс Ройс Фантом Наскоро навъртях около 800 км и на Q7 V12 TDI - просто тва ми е работата.

А по повод на RS6 - дори и инструкторите от Алди си признаха без бой, че тая кола всъщност не може да завива и си е магистрална бегачка - правена за немските аутобани. Завоите хич не ги обича и си продължава направо като тухла. Много тежка тухла.

Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

rs

Колега нямам за цел да се заяждам...всеки си има право на мнение, а наште явно се различават.
                      Лека вечер.

Ми сигурен съм, що? Реално аз съм карал всичко с четири колела - от Дачия до Ролс Ройс Фантом Наскоро навъртях около 800 км и на Q7 V12 TDI - просто тва ми е работата.

А по повод на RS6 - дори и инструкторите от Алди си признаха без бой, че тая кола всъщност не може да завива и си е магистрална бегачка - правена за немските аутобани. Завоите хич не ги обича и си продължава направо като тухла. Много тежка тухла.

Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
                      Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Тая тема кво общо има с тоя кенеф дето си го пуснал тука админи има ли???????
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

хаиде стига сте ги хвалили тия Алдита ето виж пък какво се случва на един негов събрат http://www.vbox7.com/play:60028d47моля увеличете звука на края на клипчето за да чуете адския рев на Ланчията
                          Е на това му се вика отвяване
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
                            Повярвай му че го е карал,защото това му е работата(изпитва нови коли)
                            sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                            Продавам Алфи на части!

Comment

Ланча Делта интеграле и се носи добра слава като съзтезателна кола една от най-успешните ланчии е така ,че като гледам клипчето нищо чудно
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                                Ланча Делта интеграле и се носи добра слава като съзтезателна кола една от най-успешните ланчии е така ,че като гледам клипчето нищо чудно
                                Тази на клипчето е HF Turbo 4x4 Демек 8 клапановата бабичка направи снимка на хафудито
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X