Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с чипосване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма значение . Просто споделям че не съм доволен от чипчето на въпросния Бреизър (или както е там ) .Когато ми сложат новия чип , ще споделя какви са разликите.
    Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
    Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Пак се включвам своевременно с подходящото инфо.
      Това че някои не е чувал за Галето 1280 си е негов проблем защото то не само съществува но и въпросния сервиз работи с него от една година и има над 30 направни коли от различни марки и модели с същото Галето(включително и Fiat Punto 1.2 16V sport '01).В пдф файл е дадено как се слага 20 пин от А конектора на компа към "масса"(на български пак си е маса а не е +12)след което при стартирането на ЕОБД програмата изписва да се направи точно това да се сложи 20 пин на маса след което му щракаш ОК после веднага след една секунда изписва да изключиш от контакт за 10 секунди,после да включиш и след 10 секунди да продължиш,след като се направи така след 1 секунда изписва че е прочело и да изключиш от контакт е даааа ма то всъщност не е записало никакъв файл поради простата причина че когато го записваш компа те пита къде да го запише и е логично че нищо не е направено по колата а колегата не ме е и лъгал че е направил нещо а и пари не ми е искал.Кабела си е ок всичко си е ок просто не дава да се ремапне и това си е.Мисля си да не би да е по стар компа и за това да не дава да се отвори и да се чете и пише върху него ?
      Вие как мислите
      Alfa Romeo 147 120 h.p. 1.6 16v T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Leblebia Покажи съобщение
        Пак се включвам своевременно с подходящото инфо.
        Това че някои не е чувал за Галето 1280 си е негов проблем защото то не само съществува но и въпросния сервиз работи с него от една година и има над 30 направни коли от различни марки и модели с същото Галето(включително и Fiat Punto 1.2 16V sport '01).В пдф файл е дадено как се слага 20 пин от А конектора на компа към "масса"(на български пак си е маса а не е +12)след което при стартирането на ЕОБД програмата изписва да се направи точно това да се сложи 20 пин на маса след което му щракаш ОК после веднага след една секунда изписва да изключиш от контакт за 10 секунди,после да включиш и след 10 секунди да продължиш,след като се направи така след 1 секунда изписва че е прочело и да изключиш от контакт е даааа ма то всъщност не е записало никакъв файл поради простата причина че когато го записваш компа те пита къде да го запише и е логично че нищо не е направено по колата а колегата не ме е и лъгал че е направил нещо а и пари не ми е искал.Кабела си е ок всичко си е ок просто не дава да се ремапне и това си е.Мисля си да не би да е по стар компа и за това да не дава да се отвори и да се чете и пише върху него ?
        Вие как мислите
        Ми ние сме тъпи и незнаеме кво е 1280 така че питай момчето дето е написало 30 коли с него
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Пффф... големи сте специалисти бе. Ние тука няма как да помогнем. Не ги разбираме тиа нови технлогии 1280 не сме го чували. Сори.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Пффф... големи сте специалисти бе. Ние тука няма как да помогнем. Не ги разбираме тиа нови технлогии 1280 не сме го чували. Сори.
            Колега не се правя на интересен а искам да си реша проблема сори ако съм засегнал някои ... ОК пратете ме при някои кото ще ми чипне колата с 1260 да го питам колко пари ше ми иска и кви параметри ще ми предложи

Comment

Бобо! Дето е писал над моя пост. Пиши му или му звънни и се разберете.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                Бобо! Дето е писал над моя пост. Пиши му или му звънни и се разберете.
                Благодаря ще пиша

Comment

Working...
                X