If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това го знам от много време, но след дълго мислене прецених като колегите, че в БГ няма да има дълъг и щастлив живот върху колата ми. А може при откъртването да ми сасипят съвсем решетката....
В ква държава живеем, кви доводи да ни спират.....ама....
Не си прав колега .Това не е кич това се е емблема. на тъмното се вижда каква е колата/ някои не могат да познаят самолетите по фаровете/. Ето за такива са светещите емблемите- за да кажат после наастигна ме и ме задмина 1 Алфа иначе в тъмното и от разликата в скоростите може и въобще да не разберат каква кола ги е изпреварила.
Има и друго - не го казвам аз ,а го казват хората : "Во внешнем облике машины - сама агрессия. Увидишь такую в зеркале заднего вида - сразу уступишь дорогу….." Става въпрос за Алфа Ромео - 155 но в пълна сила се отнася и за другите модели.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Не си прав колега .Това не е кич това се е емблема. на тъмното се вижда каква е колата/ някои не могат да познаят самолетите по фаровете/. Ето за такива са светещите емблемите- за да кажат после наастигна ме и ме задмина 1 Алфа иначе в тъмното и от разликата в скоростите може и въобще да не разберат каква кола ги е изпреварила.
Има и друго - не го казвам аз ,а го казват хората : "Во внешнем облике машины - сама агрессия. Увидишь такую в зеркале заднего вида - сразу уступишь дорогу….." Става въпрос за Алфа Ромео - 155 но в пълна сила се отнася и за другите модели.
прав си ма в квартала има достатъчно цигани, които ще се израдват и на емблемата и ще си я сложат на москвича или най-много на коня с пимпоните. важно е да свети и да мига там нещо
Comment