Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещо като дино дей

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо като дино дей

Уха, вече е при мене новият ми Г-тек. Старият е в раздел продава

Новият има връзка с компютър и прецизен софтуер за изчисления.

мери всичко от стандартните 100, 200, 300 и 400 метра, минавайки през всички видове ускорение, спирачен път и тнт стигайки до дино графики.

Меренето на коне и графики е лесно - колата тръгва на първа лекичко и после се изпъва на 2-ра. Няма високи и опасни скорости.

Идеята е малко да го по тестване с мерене на различни коли (Алфа разбира се) За предпочитане 156 ЖТД.

Всеки който желае да пише на ЛС или да ми звънне 0882 604 694. После ще получи ето такава графика... Мереното ще го правим на Бояна или България . (ЖТД на 2-ра не вдигат над ограничението, така че няма страшно за органи и камери)

Конете на мотора ако са Х бр.
    На дино ще са по-малко според загубите в трансмисията
    На Г-тек ще са още по-малко - там се мерят само реалните коне, които реално дърпат колата. (Зависи от челното съпротивление на колата, но май са 30-35% надолу)

Данните са конфиденциални и няма да бъдат разпространявани!!! Да не се притесни някой...

Ако се насъберете повече хора наведнъж още по-добре.
    Attached Files

Мда, я пуснете после малко шотове от резултатите че тия дни и аз ще закачам моя.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз лично няма да слагам нищо, собственикът на колата ако е мераклия да си ги слага сам

Comment

имаш лС
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
          Аз лично няма да слагам нищо, собственикът на колата ако е мераклия да си ги слага сам
          Ники, а верижни твинспаркове може ли да замерва?
          Ясно ми е че няма да е изключително точно, но все пак!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Евала за инициативата , Ники. Аз бих се качил с удоволствие ако се съберем неделя и се замерим на Бояна(примерно). Пишете тук какво ще се разберем.
            145 QV ex.
            146 Boxer TOTAL ex.
            147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
              Даамм...и на мен ми е интересно да се замеря на ГАЗ... Кажи дали искаш, защото реално предполагам искаш да събереш някакви данни за автомобилите иии моето каране на пропан бутан може да не ти е от особенна полза

Иначе аз съм навит
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

Може ли и аз да се пробвам,тъкмо ще имаш база за сравнение от диното.
                145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Става за всякви, само да са Алфи, че да имам готови настройки. Тази вечер ще съм на Бояна на Макдонъдс около 20 часа. Мога да мерна 5-6 коли.

Вечерта ще Ви разпратя по мейлите графиките.

Един колега ме е питъл за цената. Цена няма, правя го за лично и клубно удоволствие!

---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:56 ----------

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  Като криви е мн точно!
                  Особено готино е за преди и след чип тунинг. Ясно си проличава къде има промени.

Ако дойдеш довечера ще ти обясня още.

---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 11:01 ----------

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                  Може ли и аз да се пробвам,тъкмо ще имаш база за сравнение от диното.
                  Твойта е особена и си струва да си поиграем малко повече, звънни през уикедна да я видим. Нямам настройки за нея и тярбва да ги направим за 30 мин.
                  Last edited by Nikiboy; d.m.y г., 13:58.

Comment

Аз тази вечер няма да мога Та ако някоя друга вечер ще се качваш примерно на Бояна напиши пак за да дойда ако имам възможност...

И на мен ще ми е интересно Дригата какво ще покаже спрямо Диното
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Кривата би трябвало да е същата, само стойностите да са други (по-малки).

Comment

Имаш ЛС
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

ще се радвам ако другата седмица ми отделиш малко време и на мен
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение

Един колега ме е питъл за цената. Цена няма, правя го за лично и клубно удоволствие!
                            Бравос......
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Отупахме 3 коли, все туин спаркове. На бързите дизели... дойде само Румен с неговата 156 ЖТД 20v.

Comment

Working...
                              X