Известие

Collapse
No announcement yet.

иска ми се да се тествам с qv или ti !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• иска ми се да се тествам с qv или ti !

чудно ми е кое върви повече... браво 2.0 или горепосочените? та ако някой от вас колеги също го гризе любопиттство.. нека пише да се разберем!

Ами ако са сток QV или Тi вървят повече. Моята е равностойна на 2.0 20V браво (Поне на това с което се пробвах по Свищовско)
    Ама нищо не пречи да се пробваш с QV и да се види. Все пак зависи от шофьор и моментно състояние на колата.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

горепосочените
      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

да бре, то на теория са си по-силни, но ми се ще практиката да покаже!
        забравих телефона ми е 0896686489 - Теодор!

Comment

Забрави....
          Аз имах такова две години и държа да ти кажа, че "рацинга" не е силната му страна
          sigpic

Comment

Мойто QV ли е най-сток ?
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
              Мойто QV ли е най-сток ?
              Миии май да.
              А по темата. Ако бравото не е пипано пада с много. Мое се пробвате с Васко ако си сток да видиш че вървите заедно. Иначе н.п. и аз да се пусна.

Comment

нека който има желание да звънне или поне да си остави номера аз да му звънна... другото са си празни приказки!
                бравото си е сток, с по-слабия двигател - 147к.с. на мен ми е любопитно и за това пуснах темата! мисля че е ясно че какъвто и да е резултата после ще има , а не

Comment

Трябва да знаеш, че по мое наблюдение новия мотор - 155к.с. върви осезаемо по-добре но и мойто беше 147к.с.
                  Я направо да идеме да се напиеме, пък колите нека си почиват
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от toko
                    нека който има желание да звънне или поне да си остави номера аз да му звънна... другото са си празни приказки!
                    бравото си е сток, с по-слабия двигател - 147к.с. на мен ми е любопитно и за това пуснах темата! мисля че е ясно че какъвто и да е резултата после ще има , а не
                    Ами що пък да не се пробваме - ако искаш като изсъхне да пробваш с моята 145 1.8ТС 140 кончета
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                      Трябва да знаеш, че по мое наблюдение новия мотор - 155к.с. върви осезаемо по-добре но и мойто беше 147к.с.
                      Я направо да идеме да се напиеме, пък колите нека си почиват
                      Мда това е добра идея нема смисъл да ги пускате само ше ги мъчите я ги оставете да си почиват победителя е ясен
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                      X