Известие

Collapse
No announcement yet.

Легенди и Фиатски ТС - дискусия

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Фиата какви шамари изяде от QV-то ... ха ха ха много хубаво върви това QV. Евала!
    За сметка на това бих една 156 2.0 ТС. Другите които се пускаха да кажат кой - кого.
    Поздрави на всички които даваха газ тази вечер!!!

EDIT:
    Опа thecleaner ме изпревари...

Иии адаша не е с чип от Бобо.
    Last edited by Venci; d.m.y г., 01:21.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Мдааа,а аз какви шамари ядох от купето... Венци, да не си и направил нещо докато я правеше А на thecleaner му избягах малко.Но не съм знаел,че има проблем със скоростите,а и май тръгнах малко преди него.

П.П
      Искам реванш! И с Венци и с thecleaner, ама като оправя тръбите.Става ли?
      Mercedes ML 63 AMG 07'
      159 TI 2.4JTDm SW 09'
      156 2.0 20V Turbo
      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
      sigpic

Comment

Става! Реванша го имаш! А сега лека нощ.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
          Мдааа,а аз какви шамари ядох от купето... Венци, да не си и направил нещо докато я правеше А на thecleaner му избягах малко.Но не съм знаел,че има проблем със скоростите,а и май тръгнах малко преди него.

П.П
          Искам реванш! И с Венци и с thecleaner, ама като оправя тръбите.Става ли?
          Реванша от мене го имаш, днеска си купих нови скорости другата седмица мисля да ги сменя и ще видим тогава как ще се предтави вагона, но като цяло мисля че вървиш повече.

---------- Post added at 02:35 ---------- Previous post was at 02:29 ----------

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
          Фиата какви шамари изяде от QV-то ... ха ха ха много хубаво върви това QV. Евала!
          За сметка на това бих една 156 2.0 ТС. Другите които се пускаха да кажат кой - кого.
          Поздрави на всички които даваха газ тази вечер!!!

EDIT:
          Опа thecleaner ме изпревари...

Иии адаша не е с чип от Бобо.
          Даааа това QV найстина е доста вървежноооооо, да не кажа че друго такова не съм срещал, тука идва въпроса с на Нено 1,6цата как ще е резултата. А за VFTI е ясно че няма чип на Бобо ама и той не участва де, дано оправи по безболезнено Легендата че ходи като ударен самолет.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

A нямаше ли дизелаци?

Comment

мм пак изпуснах гонката а вече съм резак на 1.2 бара
              Volvo S80 2.0 T5 180hp
              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Резултата е красноречив.... 1:0 за скоростната кутия ... Десен завой 5К ...ляв завой 7К... дълга права ...десен завой 7К ииии краййй на шоуто ....

Предполагам я строших защото изминалата седмица доста усърдно се готвих да направя хубави гонки(да бия с наистина приличен резултат..надявах се) иии в крайна сметка явно многооо и дойде натоварването

МНОГО големи благодарности на Ванкo(Furious_155) за помоща при бутането на колата до сервиза...Слава богу беше само на 800метра от инцидента...

П.П Ичч не ме гледайте че се смея...просто съм малко като в адреналинов шок(защитна реакция на тялото когато се случи наистина нещо лошо с колата ми и все още мозъка ми не може да осъзнае че се очаква дълго време да съм без легендата....След ден два започват сълзите...)
                Attached Files
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Е браво бе, а черната 145-чка я забравихте...
                  Не се пусках, защото не сте ми класа, но V_A_N_K_A_T_A все пак я пробва как върви, но... все пак е 1.4
                  Другия път ще дойда с някоя от по - големите да се пробваме.
                  sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Ех че ме е яд........

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                      Резултата е красноречив.... 1:0 за скоростната кутия ... Десен завой 5К ...ляв завой 7К... дълга права ...десен завой 7К ииии краййй на шоуто ....

Предполагам я строших защото изминалата седмица доста усърдно се готвих да направя хубави гонки(да бия с наистина приличен резултат..надявах се) иии в крайна сметка явно многооо и дойде натоварването

МНОГО големи благодарности на Ванкo(Furious_155) за помоща при бутането на колата до сервиза...Слава богу беше само на 800метра от инцидента...

П.П Ичч не ме гледайте че се смея...просто съм малко като в адреналинов шок(защитна реакция на тялото когато се случи наистина нещо лошо с колата ми и все още мозъка ми не може да осъзнае че се очаква дълго време да съм без легендата....След ден два започват сълзите...)
                      аз като казвам че скоротите са им от кашкавал ) добре дочъл във отбора
                      250 лева скоросттна и 100лева качване е най скъпия вариант , на мене ми излезе толкова
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                        Ех че ме е яд........
                        Колата ми е при Румбата и си търся скоростна...Той вика да съм те питал...таа идеи?? Айде ще ти пиша на лично...

Някой каза че мога да се размина само с разглабяне на ск. кутия и друг диф. ? Само дифа колко струва...Орлинчо случайно да имаш?
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          Колата ми е при Румбата и си търся скоростна...Той вика да съм те питал...таа идеи?? Айде ще ти пиша на лично
                          има във анкола и пи италянеце бая скороти
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                            Ех че ме е яд........
                            За кво те е яд бе брат,че не си отишъл да те размаже Мироили те е яд че вече нямаш Куве
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ники от Драгичево също беше понасъбрал по едно време...
                              sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

пускайте такива теми поне 2-3 дни предварително , а не от днеска за утре
                                пък имаме телефони обатете се че от отдавна не съм ходил по такива събирания
                                Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Working...
                                X