Известие

Collapse
No announcement yet.

Легенди и Фиатски ТС - дискусия

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

202-ра е пистова отсечка. Ремонтираха я тотал миналото лято и шахтите още не са пропаднали(е някои ги преправяха по 2-3 пъти), но:
    1) Имаше камери и в 2-те посоки - след Шел-а, посока Надежда и преди ОМВ-то в обратната посока(въпреки, че се движа оттам последните 5 години и камери не съм забелязал, четох из нета за получили честитки от тях);
    2) КАТ-аджиите не само, че редовно правях "хранилки", но дори и двоен *УР-капан - една патрулка в средата и една след 200-300 метра - съответно на завоя преди ОМВ-то(посока "Орландо") или на първото включване към надлеза (посока "Надежда" - дори и в малките часове на деня съм ги забелязвал).
    Иначе ми е на хвърлей място и може да ми , ако ще ходите, за да почоплим семки заедно .
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
      202-ра е пистова отсечка. Ремонтираха я тотал миналото лято и шахтите още не са пропаднали(е някои ги преправяха по 2-3 пъти), но:
      1) Имаше камери и в 2-те посоки - след Шел-а, посока Надежда и преди ОМВ-то в обратната посока(въпреки, че се движа оттам последните 5 години и камери не съм забелязал, четох из нета за получили честитки от тях);
      2) КАТ-аджиите не само, че редовно правях "хранилки", но дори и двоен *УР-капан - една патрулка в средата и една след 200-300 метра - съответно на завоя преди ОМВ-то(посока "Орландо") или на първото включване към надлеза (посока "Надежда" - дори и в малките часове на деня съм ги забелязвал).
      Иначе ми е на хвърлей място и може да ми , ако ще ходите, за да почоплим семки заедно .
      Ти как си с новия съединител.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Ти как си с новия съединител.
        С новия (2-ра ръка) съединител, новите (2-ра ръка) скорости и новите (вярно са нови) преправени щанги от Тъпо всичко е на 16, за сега .
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
          Аз всеки ден минавам от там по 10 пъти - айде моля те недей с тия изказвания за камери и ченгета Има ченгета вече много рядко през деня А камерите не бачкат
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Това за камерите само може да ме радва. За полицаите - не съм на същото мнение. Както и да е, звънкайте като ходите.

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
              чесно каза предлагам вече да се събираме зад теца , на ОМВ то на централния вход на гробищата - куки нямя
              има светофар за да си дава стартовете , а и трафика е във пъти по малък
              Мда, мястото е перфектно, и най вече пътя е бомба....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Мда, мястото е перфектно, и най вече пътя е бомба....

Яяя дайте малко точен адрес за да видя в Бгмапс къде точно е Че нещо изобщо не мога да се ориентирам
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

УЛ. ГРЪНЧАРСКА.

Comment

Някой навит за евентуална дръпка утре вече неделя 11.10.09г.

Утре евентуално ще си изчистя дюзите и ми се иска да направя една сверка как ще върви на бензин...А утре е последната хубава и топла вечер преди дъждовете и гадното време...

Искам да се пробвам срещу Миро с Qv то

Ванката със 2.0 156цата

Радо със спалния вагон

Ако има навити да пишат
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение

Утре евентуално ще си изчистя дюзите и ми се иска да направя една сверка как ще върви на бензин...А утре е последната хубава и топла вечер преди дъждовете и гадното време...

Ванката със 2.0 156цата

Радо със спалния вагон

Ако има навити да пишат
                      с леко проблемни скорости и аз се нареждам. (3-та)
                      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                      ех.. Малкото КуВе
                      sigpic

Comment

• Нямаш ядове, аз съм на линия.
                        sigpicex
                        147Q2
                        300bhp/606nm
                        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение

Ванката със 2.0 156цата

Радо със спалния вагон

Ако има навити да пишат
                          Ех, ех ти си сложил камера на Екото и секи път като се напълня до горе с бензин искаш дръпки, може да мина и ако ще минавам ще се обадя на TRENDi
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• И аз съм на линия.Айде уточнете мястото.Само да не е много рано,че ще си пътувам от Хасково...
                            Mercedes ML 63 AMG 07'
                            159 TI 2.4JTDm SW 09'
                            156 2.0 20V Turbo
                            VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                            sigpic

Comment

• и аз ще дойда ако ходите на ОМВто на гробищата
                              на бояна не ми се ходи ще много матори със 300 летят
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp
                              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                                и аз ще дойда ако ходите на ОМВто на гробищата
                                на бояна не ми се ходи ще много матори със 300 летят
                                Е на гробището де, само кажете в колко и къде точно на гробището да закриеме сезона, че другата седмица слагам зимните гуми и ще се дърпам само на сняг или на мокро.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X