Известие

Collapse
No announcement yet.

Легенди и Фиатски ТС - дискусия

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Абе аз не видях на 400 метра 156-цата да пада от 8 кл. ризница ! Само тупаници ядяхте! И не видях бързи легенди да се пускат на Миро с бавния ТС ? също не ги видях и с дизела (бравото) да се пускат? Та те легендите са бързи ама само срещу бавни противници Имаше и едно пунто и един бърз боксер ма не видях легендите да се натискат там

Ако венци или някой друг твърди друго моля с точен час ще пристигна с която и да е от горепосочените за да му набия шамарите
    Ем нали ще ги откажем като противници иначе "легендарните", нека и те земат некоя победа.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Абе аз не видях на 400 метра 156-цата да пада от 8 кл. ризница ! Само тупаници ядяхте! И не видях бързи легенди да се пускат на Миро с бавния ТС ? също не ги видях и с дизела (бравото) да се пускат? Та те легендите са бързи ама само срещу бавни противници Имаше и едно пунто и един бърз боксер ма не видях легендите да се натискат там

Ако венци или някой друг твърди друго моля с точен час ще пристигна с която и да е от горепосочените за да му набия шамарите

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:29 ----------

Нали се сещаш че няма как да я биеш тая 156-ца ако жилото на скоростите не беше се счупило
      добре бе, а тия с пунтото и с боксера защо се крия
      като от сума време им повтарям, че има желаещи да си сверят часовника с тях

Comment

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
        добре бе, а тия с пунтото и с боксера защо се крия
        като от сума време им повтарям, че има желаещи да си сверят часовника с тях
        Къде бе тиквеник ние от както си казал с пунтото и с боксера сме направили поне 20 дръпки Обади ми се ше ти уредя гонка
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• обаждам се

Comment

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
            обаждам се
            верно е , ние сме там тебе те нема , вината е моя , обещах да ти се обадя пък и трябва да те черпя
            за пунтото може и да ме биеш щото електрониката ме предава на пълната гас , изтаваних дебитомера , а от своя страна той здаде
            но за гонката ще се пусна и така пък докато забие пък и ако мислиш че съм достоен противник на 1.2 бара О.К
            Last edited by WhitePower; d.m.y г., 23:07.
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              Eто от мен видео материал.... Има и коментари написани към клипчетата...
              Много съм доволен, че колата ми отново върви прилично на бензин

Alfa Romeo 145 QV 2.0 +chip vs 156 2.4 150hp+chip
              http://www.youtube.com/watch?v=nrut9eUCdj0

Fiat Bravo 1.9 JTD tuning vs AR 156 2.4Jtd 150hp +chip
              http://www.youtube.com/watch?v=UCyGybBWnLQ

145 Qv 2.0 +chip vs AR 156 2.0+chip
              http://www.youtube.com/watch?v=dzEoIzCD-yo

Trendi's Alfa R 155 1.7 8v vs ALFADROG's 155 1.8 8v
              http://www.youtube.com/watch?v=oq3tvScNrrU

VFTI vs....
              http://www.youtube.com/watch?v=G9G_UQh-g5A

VFTI vs....
              http://www.youtube.com/watch?v=PeQi7DejklY

VFTI vs....
              http://www.youtube.com/watch?v=sXn52PfVFRc

Многооо се радвам, че най-после колата ми тръгна на бензин...Разликата на 400метра спрямо газовата уредба и преди е 4-5коли!!...

156 SW го бих и то добре

145 1.8 16В на Васко я бих 2пъти...Макар да тръгваше пред мен осезаемо го настигах и изпреварвах

156 2.0 16V+chip на V A N K A T А завършихме 1:1.... Първата дръпка аз и Мимоузунов с нашите две легенди 2.0 го бяхме притиснали в средата и му стояхме на предната врата По-късно направих старт с него и го бих с малко....До към 100-110км. половин кола

Тааа така...Аз съм много доволен и вече мога спокойно да спя и да си продължа да я карам на LPG ....Защото както всички знаем LPG Рулззззззз
              Браво за видеото, ма тая гонка с ЖТДто е с фал старт и не отговаря на истината, при равен старт КуВето на 400м е отпред! Някой сух ден, ако пича е съгласен да направиме една сверка до по-дълго, аз ще кажа мястото.
              sigpicex
              147Q2
              300bhp/606nm
              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Даамм Миро, ама нямах видеото а и не бях сигурен...А то и на коментарите се казва че го настигаш нагоре...

Иначе срещу на Ванката 156цата вървях напълно наравно до края на 2ра предавка...След това той получи проблема...Така че без тия за скъсаното жило... А и правихме още една гонка преди това в която пак вървяхме по същия начин... Поне бяхме 2 броя 155 2.0 и няма скрито покрито

Самия факт че дъртите легенди вървят на кантар/една идея по-бавно от 156 2.0 155коня с чип е достатъчен нашите бабички да ни радват още повече....А и да не забравяме че Мимо беше по тежък с едно допълнителни 120кг. таа нищо чудно много да изненада тази, а и други 156 2.0 на някоя друга дръпка... Още повече че Мимо е с ФУЛ екстри и е възможно най-тежката версия на 155...и отделно+ много багаж...

Моля да се помисли над това
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

• Венци,вече всички разбраха,че си непобедим,стига си се оправдавал като п...а ..........
                  Айде ти да си помислиш хубаво,за да не дойда да ви изкарам в най-големия студ със 155-ците ви да ви правя смешни...ако ще и 300кг. да махнеш...прекаляваш
                  Mercedes ML 63 AMG 07'
                  159 TI 2.4JTDm SW 09'
                  156 2.0 20V Turbo
                  VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                  sigpic

Comment

Даамм Миро, ама нямах видеото а и не бях сигурен...А то и на коментарите се казва че го настигаш нагоре...

Иначе срещу на Ванката 156цата вървях напълно наравно до края на 2ра предавка...След това той получи проблема...Така че без тия за скъсаното жило... А и правихме още една гонка преди това в която пак вървяхме по същия начин... Поне бяхме 2 броя 155 2.0 и няма скрито покрито

Самия факт че дъртите легенди вървят на кантар/една идея по-бавно от 156 2.0 155коня с чип е достатъчен нашите бабички да ни радват още повече....А и да не забравяме че Мимо беше по тежък с едно допълнителни 120кг. таа нищо чудно много да изненада тази, а и други 156 2.0 на някоя друга дръпка... Още повече че Мимо е с ФУЛ екстри и е възможно най-тежката версия на 155...и отделно+ много багаж...

Моля да се помисли над това
                    Имаш късмет,че Венци удари Фиата,иначе щеше да ревеш много от още по стара кола от твойта
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Сори за спама!

До вчера се събирахте заедно да си правите дръпките и тона(поне това което чета във форума) е (беше)приятелски ...Бобо ви каза истината в очите и вие се хванахте за гушите.Пишкомеренето излиза от граници.Хораа не се драпайте като махленски девойки....утре пак ще се събирате ...
                      Alfa156 Against All

Comment

• 156

Факт...така беше.Когато кажеш че има реванш на дълго от 1-ва до 5-та

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                        Браво за видеото, ма тая гонка с ЖТДто е с фал старт и не отговаря на истината, при равен старт КуВето на 400м е отпред! Някой сух ден, ако пича е съгласен да направиме една сверка до по-дълго, аз ще кажа мястото.
                        Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
                        Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

• Абе кой се кара бре...Просто се заяждаме Все пак времето е кофти...никой никъде не може да излезе(поне аз съм затворен на работа)... Няма нищо по-хубаво от това цяла есен/зима говорене на глупости, пишкомерене и заяждане пък напролет пак бира...

Ако някой не е забелязал всяка година е така И участниците са винаги едни и същи

Иначе моята не я слагам защото е по-лека от на Mimouzunov, а вървим на кантар....А и отдавна(13.10.08г. слагане LPG) съм спрял да имам претенции колко е вървежна...Просто ме накефи че вървях на кантар с 156цата...И бога мии признайте си че никой не е очаквал моя кош така да върви и съм сигурен че и Ванката и Бобо и други са останали изненадани...И как не..аз бях още по изненадан

Иначе аз се ангажирам да навия Mimouzunov с неговата легенда при първа удобна възможност да се пусне отново с 156цата на Ванката, естествено ако Ванката е навит... Защото 155цата без багаж е на килограмите на 156цата, и с 14коня по-малко и върви по-добре...И съм убеден в това....

Мурджев ако говориш за Купето на Венци, не съм сигурен че:
                          1. Щеше да ме бие
                          2. Е по старо от 92г.....

---------- Post added at 08:10 ---------- Previous post was at 08:05 ----------

Mury незнам защо ама много много ми се иска да се пробвам с твоята Ti ? Да се разберем нещо тия дни... Че да имаме материал за да изкараме зимата...
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Абе кой се кара бре...Просто се заяждаме Все пак времето е кофти...никой никъде не може да излезе(поне аз съм затворен на работа)... Няма нищо по-хубаво от това цяла есен/зима говорене на глупости, пишкомерене и заяждане пък напролет пак бира...

Ако някой не е забелязал всяка година е така И участниците са винаги едни и същи

Иначе моята не я слагам защото е по-лека от на Mimouzunov, а вървим на кантар....А и отдавна(13.10.08г. слагане LPG) съм спрял да имам претенции колко е вървежна...Просто ме накефи че вървях на кантар с 156цата...И бога мии признайте си че никой не е очаквал моя кош така да върви и съм сигурен че и Ванката и Бобо и други са останали изненадани...И как не..аз бях още по изненадан

Иначе аз се ангажирам да навия Mimouzunov с неговата легенда при първа удобна възможност да се пусне отново с 156цата на Ванката, естествено ако Ванката е навит... Защото 155цата без багаж е на килограмите на 156цата, и с 14коня по-малко и върви по-добре...И съм убеден в това....

Мурджев ако говориш за Купето на Венци, не съм сигурен че:
                            1. Щеше да ме бие
                            2. Е по старо от 92г.....

---------- Post added at 08:10 ---------- Previous post was at 08:05 ----------

Mury незнам защо ама много много ми се иска да се пробвам с твоята Ti ? Да се разберем нещо тия дни... Че да имаме материал за да изкараме зимата...
                            Щом трябва колата е на линия (моята) ,но ако се навиете ме предупредете малко по-рано за да имам време да я поогледам все пак... Несъм сменял филтри и тн от доста време...Свещи (оригиналните) ги смених едва преди седмица ,а уш е гледам колата... Ще пусна снимки тези дни на свещите 92" да видите разпад
                            Венци... ти си състезателя ти ще я караш обаче...
                            sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• много дръпки много нещо.. що не се организирате и да отидете всичките на писта и да се пускате свободно то гледам има поне 10 коли желаещи
                              alfa 164 t.s ex
                              tipo 2,0 16v turbo ex
                              opel astra amnesia ex
                              megane 2 ex
                              alfa 159 jtd ех
                              audi A6/S TQ 330+
                              audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                              alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Май ще отваряме нова тема, или ще минем на SMSи...
                                Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Working...
                                X