VIVA Fiat Tipo, автомобила, който направи възможно съществуването на нашите автомобили!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Легенди и Фиатски ТС - дискусия
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеНа мен на шум не ми харесва. Боксерите звучат по-добре. А V6 във всичките си разновидности още по-добре. А последния истински алфа мотор е именно V6, който се правеше само допреди 3-4 години.
Относно 155 в DTM май идея си нямаш колко няма нищо общо със 155, че даже с която и да е кола въобще.
Те шосейните автомобили по принцип нямат много общи неща със състезателните,независимо дали е 155 или 156...И-да няма нищо общо,НО Е 155-ще го оспориш ли???
И-да боксера звучи много добре,не отричам,но не съм казал най-добре звучащ,а подобаващ за една АЛФА...а това за 16в-то не мога да го кажа съжалявам...въпрос на вкус може би,аз не иска да се налагам над някой,НО ме обижда факта,че някои хора се изказват като вождове и свещеници,че видиш ли техното верою е вярното,е па не съм съгласен,ама както и да е...
Айде лека и поздрави на разгорелите се спораджии,аз не исках да взимам отношение по тази тема,ама нищо-нека и аз да кажа какво мисля!
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеVIVA Fiat Tipo, автомобила, който направи възможно съществуването на нашите автомобили!...голема работа си ти бе,добре че има кой да ме разсмеееееееее...
Ей тука спора е сериозен бре що се бъзикаш,а?sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra
Comment
-
Точно защото се намесват истински, фалшиви алфи, комплекси, легенди, фиати а истината е една и тя трябва да се напомня от време на време
Поздрави на всички разгорещени !
Comment
-
мда.... истнината е това. Готини са 155 ама не се самозабравяйте... ТИПО...
а на горния поклонник , мой много си зле..... ДТМ мтм абе като си нямате предтсава за какво става въпрос ами питайте. Ще ви се отговори....
па да ви кажа че алфа са се намесили много добре при всички мотори.. щото чудото идва от главата
и г-н 8000 оборота НЕДОСТИЖИМИ ЗА ТВОЯ ТС ........ не е ТС мотора а шест цилиндров 24 клапанов арезе моторLast edited by ne0; d.m.y г., 23:27.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
г-н 8000 оборота НЕДОСТИЖИМИ ЗА ТВОЯ ТС
ееее Нено брат недей ве как ша са недостижими
аз с мойта алфа ги достигнах няколко пъти .....
и за това от година и половина не е в движение хахха
тея клапани не издържат апа за веригата не ми се мислиalfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениемда.... истнината е това. Готини са 155 ама не се самозабравяйте... ТИПО...
а на горния поклонник , мой много си зле..... ДТМ мтм абе като си нямате предтсава за какво става въпрос ами питайте. Ще ви се отговори....
па да ви кажа че алфа са се намесили много добре при всички мотори.. щото чудото идва от главата
и г-н 8000 оборота НЕДОСТИЖИМИ ЗА ТВОЯ ТС ........ не е ТС мотора а шест цилиндров 24 клапанов арезе мотор
А ника си е ник,до колко оборота се развърта ризницата си е мой проблем...
И НЯМАМ ГАЗ...
Чети по-добре преди да пишеш,никъде не твърдя,че в DTM участва туинспарк(просто е 155)-не съм толкова зле г-н велможа...
И недей да квалифицираш кой е зле и кой добре-АКО обичаш!!!
Все пак това е форум,а не пишкомерница!!!
А и да не забравя-прекъсвача на 16в-то очевидно трябва да е в по-ниски обороти,че във високите става страшно...ааааааааа забравих-той БОША беше виновен за всичко бе(неговата м.ма)...Last edited by 155_8000rpm; d.m.y г., 23:53.sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra
Comment
-
Е не става, трябва да си атмосферен, поне двойка, и най - много с ремап и поне 1300 кила, иначе дизела не ще с такива.....под достойнството на дизела е с тебе......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеВсъщност тук описано горе-долу какъв е бил мотора на 155 във BTCC - фиатски подобен на този на Q4 :
http://www.touringcartimes.com/news.php?id=3234Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениепонеже аз си гоня спора за 156 с/у 155 малко снимки открийте приликите и разликите ;(
[ATTACH]32145[/ATTACH]
[ATTACH]32146[/ATTACH]
колко от легендите си познават мотора от снимката... щото собствениците на 16В ТС не са изненадани те това си го имат под капака
ЛЕГЕНДИ?... леко налетях на темата, ама кво да се прай, секта
Comment
-
Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщениеМного се вживяваш бе брат-недей ще ти побелеят косите...
А ника си е ник,до колко оборота се развърта ризницата си е мой проблем...
И НЯМАМ ГАЗ...
Чети по-добре преди да пишеш,никъде не твърдя,че в DTM участва туинспарк(просто е 155)-не съм толкова зле г-н велможа...
И недей да квалифицираш кой е зле и кой добре-АКО обичаш!!!
Все пак това е форум,а не пишкомерница!!!
А и да не забравя-прекъсвача на 16в-то очевидно трябва да е в по-ниски обороти,че във високите става страшно...ааааааааа забравих-той БОША беше виновен за всичко бе(неговата м.ма)...Сори брат ма си в грешка.Ако искаш да видиш къде е прекъсвача на 16в ТС-заповядай
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕ не става, трябва да си атмосферен, поне двойка, и най - много с ремап и поне 1300 кила, иначе дизела не ще с такива.....под достойнството на дизела е с тебе......Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеКой иска да се мери със 1.4 и да спираме спора
8 клапана един вал ( не 2 ) със 4 свещи на цилиндър
сгъстен на 7.8
Ама сгъстяването дали не е и по-малко!
Comment
-
Първоначално публикувано от Executer Покажи съобщениеТе някой се премериха вече на trackday-a!
Ама сгъстяването дали не е и по-малко!а за трак дея , немаше как , роди ми се дете ( както споменах ) на този ден
иначе 7:8 е сгъстена заводско
тя за тва върви като 1.1 докато надуеVolvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеКой иска да се мери със 1.4 и да спираме спора
8 клапана един вал ( не 2 ) със 4 свещи на цилиндър
сгъстен на 7.8Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеПонеже гледам че все я предлагаш твойта кола в почти всяка тема,ще попитам едни момчета за враждебското Saxo да ги замерите,а даже е атмосферка... Беше и на рали България ако си бил там ще се сетиш за кое говоря.
само дето незнам кога ще изъхне пътя за да се пуснем че се прееба тотално и е съпер гнусно сегаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
Comment