Известие

Collapse
No announcement yet.

Кратка гоненица :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз не знам тука има ли спор или какво се заражда...ако е толкова проблем да взема да му звънна на момчето и да го питам умния въпрос "А бе ти преди 3 дни на цариградско до 4000 или 5240 об/мин караше когато имаше и една Алфа???"
    Само недейте да сравнявате двете коли, които сте започнали...
    www.facebook.com/workshox

Comment

Шокси това 3.6ТДИ ли беше...ти ги е сменял на по 4000
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от KGB
          Освен ако смяташ, че бензиновите коли нямат 4000об/мин...значи отговорът ми е ДА...
          www.facebook.com/workshox

Comment

Споко той Петко кат оправи неговата и той ше пусне филмче как е отвял некое Порше с печката
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

О господи налей им мозък на невежите завистници
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                Споко той Петко кат оправи неговата и той ше пусне филмче как е отвял некое Порше с печката
                Първо ще и слагаме метан с Бобо и после отиваме на божура...

Мъри 924 мислиш ли, че няма да я отвея
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Аз на клипа видях само как едно порше много бързо става на точка ама не зад Алфата а пред нея.

Comment

Първоначално публикувано от Mitko
                    Аз на клипа видях само как едно порше много бързо става на точка ама не зад Алфата а пред нея.
                    То това става като му свършва бензина на Бобо и спира - пък и той тръгва една кола след Порша(през една кола) не на равно. Не е казано никъде че ще бие Поршето просто казват че онзи е настъпил и те са настъпили и са набирали като него. Все пак това порше доколкото разбрах е автоматик, а със сигурно е настъпало поршето щом и Бобо е настъпал и не го е стигнал - все пак на Бобо набира до сто за 6 секунди(доколкото съм чувал - после може да е по бавно - но до 100 е бърз много. Та ако порша е набирал и той така все пак е настъпил и със сигурност е разбрал, че Бобо настъпва заради него (предполагам знаете какъв е тътена от колата му-нама начин да не го е чул и видял този с Порша) Та това все пак мисля че е да се покаже че колата си върви яко , а не че бие непременно Порше 360 коня.
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

е BatVas е прав, но аз останах с впечатлението че едва ли не ако не бепе свършил бензина сте щели да го догоните поршето (особено от коментара 'нема на къде да бега бе' )
                      Бобо, колата ти е супер и ти правя евала само че за какво трябва да се държиш все едно е най-добрата в България. Ясно е че не може да става и дума за сравнение между двете коли, но останах с впечатлението че ти твърдиш че сте едва ли не наравно.

Comment

Филмчето е красноречиво достатъчно който е карал бърза кола и не е кьорав!!! сичко му е станало ясно
                        Аз не твърдя нищо нито че ще го бия нито нещо друго
                        За останалите прочетете предния ми пост
                        sigpic
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Mitko
                          А ти колега знаеш ли с каква скорост бях в момента когато върнах газта явно 80% от филма си ги пропуснал а Или имаш проблеми с очите
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от bongo
                            е BatVas е прав, но аз останах с впечатлението че едва ли не ако не бепе свършил бензина сте щели да го догоните поршето (особено от коментара 'нема на къде да бега бе' )
                            Бобо, колата ти е супер и ти правя евала само че за какво трябва да се държиш все едно е най-добрата в България. Ясно е че не може да става и дума за сравнение между двете коли, но останах с впечатлението че ти твърдиш че сте едва ли не наравно.
                            Колега избягвай коментар на каквото и да е по моята кола и мен докато не ми отговориш на въпроса който ти зададох по-горе
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                              Аз не знам тука има ли спор или какво се заражда...ако е толкова проблем да взема да му звънна на момчето и да го питам умния въпрос "А бе ти преди 3 дни на цариградско до 4000 или 5240 об/мин караше когато имаше и една Алфа???"
                              Само недейте да сравнявате двете коли, които сте започнали...
                              Шокси споко бате нема спор чешеме си езиците

П.П. Леле тая вечер колко съм производителен спамер
                              sigpic

Comment

тука мноо лошотия има у тая тема ве ша и туря катинара ако продължавате да спамите

Comment

Working...
                                X