Първоначално публикувано от Naso
Известие
Collapse
No announcement yet.
REMUS или DRAGON гърне
Collapse
X
-
а какво ще кажете за Туистър? И да питам нещо, понеже ми предложиха 2 вариант за резонатор- единия е обикновен, а другия има някаква тапа вътре (която щяла да задържа леко газовете и ламбда сондата да работи добре и на високите обороти). Кой от двата да избера? и вярно ли е,че с обикновен резонатор ще имам проблеми при високите обороти?145 2.0 TS
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ShoxXxНякой много си е измислял за тази тапа в резонатора.
Итова крайно гърне Туистър , което си харесах (английско било btw) някой чувал ли е марката и впечатления има ли? 270 лв е иначе...145 2.0 TS
Comment
-
Отиваш в ЕМ-комплект 33 и там им обясняваш на хората какво искаш и те ще ти направят всичко за далеч по-млако пари.
Ако искаш генерация, която да ти е изчислена и да има голям ефект - Драго.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxАко искаш генерация, която да ти е изчислена и да има голям ефект - Драго.Демек пак драго ма той е по изпълнението в което е цар
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от ShoxXxАко искаш генерация, която да ти е изчислена и да има голям ефект - Драго.Демек пак драго ма той е по изпълнението в което е цар
Трябва ми малко време доакто свикна да казвам "Extreme Tuning".
P.S. A ти знаеш ли, че на Нишава тунинг магазина до магазина за мотори се казва "Extreme tuning"?
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxПървоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от ShoxXxАко искаш генерация, която да ти е изчислена и да има голям ефект - Драго.Демек пак драго ма той е по изпълнението в което е цар
P.S. A ти знаеш ли, че на Нишава тунинг магазина до магазина за мотори се казва "Extreme tuning"?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от ShoxXxПървоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от ShoxXxАко искаш генерация, която да ти е изчислена и да има голям ефект - Драго.Демек пак драго ма той е по изпълнението в което е цар
P.S. A ти знаеш ли, че на Нишава тунинг магазина до магазина за мотори се казва "Extreme tuning"?
баси, тва е до студиото ми и не съм обърнал внимание досега, а си лафим секи денутре ше ги питам
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от 145QVisionа какво ще кажете за Туистър? И да питам нещо, понеже ми предложиха 2 вариант за резонатор- единия е обикновен, а другия има някаква тапа вътре (която щяла да задържа леко газовете и ламбда сондата да работи добре и на високите обороти). Кой от двата да избера? и вярно ли е,че с обикновен резонатор ще имам проблеми при високите обороти?
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_RПървоначално публикувано от 145QVisionа какво ще кажете за Туистър? И да питам нещо, понеже ми предложиха 2 вариант за резонатор- единия е обикновен, а другия има някаква тапа вътре (която щяла да задържа леко газовете и ламбда сондата да работи добре и на високите обороти). Кой от двата да избера? и вярно ли е,че с обикновен резонатор ще имам проблеми при високите обороти?145 2.0 TS
Comment
Comment