Известие
Collapse
No announcement yet.
Алонсо във Ферари от другата година
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщениеПървоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениеЕййй дочаках
Comment
-
Това е най арната новина тая година, и най умного нещо което тоя презерватив Монтедземоло е правил от както махна Мишо и сие........"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеГалфонсо във Ферари мамамиа ... че аз заради него намразих Реноайде да му е честито
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеБил си фен на Рендето?Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Новината излезе дори с един ден предварение:
http://www.worldcarfans.com/10909302...rrari-for-2010
За следващят сезон мога да кажа само: Малйййййййй146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Незнам що ама никога не съм го харесвал. Е сега във Ферари може би ще ми е съвсем малко неприятен.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНезнам що ама никога не съм го харесвал. Е сега във Ферари може би ще ми е съвсем малко неприятен.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНезнам що ама никога не съм го харесвал. Е сега във Ферари може би ще ми е съвсем малко неприятен."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМишо беше същия като караше първоначално в Бенетон, макар и да не беше чак толкова конфликтен......
Но, Кими винаги ще остане за мен много любим пилот!sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщениедано и историята да се повтори"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМишо беше същия като караше първоначално в Бенетон, макар и да не беше чак толкова конфликтен......
...Та така, дано да му потръгне на Фернандо, съответно и на Ферари, че и на нас кибиците...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment