Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV 2.0 16V turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• GTV 2.0 16V turbo

Въпрос към знаещите и можещите, те си знаят кой са! КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Alfa-...Q5fAccessories
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
    Въпрос към знаещите и можещите, те си знаят кой са! КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Alfa-...Q5fAccessories
    Не става разбира се.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

това ме интересува , намерих го вчера да видим какво ще кажат спецовете
      Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
      Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Скоро може и да има такова в Пловдив, но мотора ще фиатов турбо, щото алфовия и без турбо не издържа
        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Не става разбира се.
          интересно ,ЩО ?
          Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
          Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

хубава снимка

Comment

Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
              интересно ,ЩО ?
              Защото е откровенно менте, та това е на 1/3 та от цената на свестно турбо. Турбо кола не сте ли виждали, тия тръбета и тая турбинка нема да издържи и 3 дни.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Защото е откровенно менте, та това е на 1/3 та от цената на свестно турбо. Турбо кола не сте ли виждали, тия тръбета и тая турбинка нема да издържи и 3 дни.
                То и частите на картинката са 1/3-та от необходимите за конверсия. Никъде не видях бутала, биели и изпускателен колектор да речем.....
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

И цената ...

Много тънко ми се види ??
                  sigpic
                  GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                  Lulin Group Ltd.

Comment

е тва са задоволителни отговори,Мерси
                    Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                    Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

чшшш кое не става , има хубави скобички на снимката и алуминиеви трабички за турбо пътищата
                      иначе , турбината - китайче - до 6 месеца е фира а може и по кратко
                      кулера е и той най ефтините , но е по добър от оригиналния ( само дето със този може да грее колата )
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp
                      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Ако беше толкова евтино повечето коли в този форум щяха да са турбинирани...като глеам си е първокачествен боклук!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Добре бе хора и мене ме интересува тоя кит...Обаче човека е писал само за разбиращи,но ще ме извинявате обаче не видях 1 смислен и компетентен отговор защо кита е скапан.Скапан е,за нищо не става,не важи и тн...Е добре защо?За мен това не е отговор-защото турбината е китайска или прекалено е ефтина....Единствено Whitepower е дал компетентно мнение по въпроса.И аз съм от масата на неразбиращите(но с желание да си турбинират колата) и очаквах да видя компетентен отговор..
                          http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

Филтъра и термо лентата + няколко скоби и почти стигнахме цената . Останалото бонус
                            Иначе както каза "голамата риба" - хубава снимка и нищо повече .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
                              Добре бе хора и мене ме интересува тоя кит...Обаче човека е писал само за разбиращи,но ще ме извинявате обаче не видях 1 смислен и компетентен отговор защо кита е скапан.Скапан е,за нищо не става,не важи и тн...Е добре защо?За мен това не е отговор-защото турбината е китайска или прекалено е ефтина....Единствено Whitepower е дал компетентно мнение по въпроса.И аз съм от масата на неразбиращите(но с желание да си турбинират колата) и очаквах да видя компетентен отговор..
                              Ми ти сам си си отговорил на въпроса, писал си че си от масата на неразбиращите. Когато попрочетеш малко по форумите и не чакаш сдъвкан отговор, ще разбереш как се турбинира атмосверка какво е необходимо, колко пари струва и така нататък. В противен случай чакаш някои да ти каже екстра е и пак почваш да си пееш песента само че наобратно, "как става като е толкова ефтин" и т.н. Третия вариант е купуваш си турбината слагаш я, смайваш всички на диното и ставаш почетен Алфист

P.S.Как искаш някои да ти даде компетентен отговор, като ти самия не си компетентен.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                              X