Известие

Collapse
No announcement yet.

Замерване на бояна утре вечер?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Аре кой ще пуска СМС-ите? За да се доразберем... Аз имам една идея...Да даваме старт чрез СМС??? Получаваш СМС-а иии излиташ...естествено само в насрещното

Орлично искаш ли тази вече към 23.00 часа да се видим на Бояна и да ти сипя 2-3 черпака на пунтото Искам 3коли преднина и до 130км. гонка ?? Много ми е интересно с колко ще паднеш А и предполагам на много семкаджии в темата ще им е забавно

Дидо после да кажеш какво е станало с КуВенцито
    ее тая вечер имам един вал да сменям , ако свърша по рано ти чуквам един телефон
    викам поне до трета да се бегаме 140-160 някъде ,щото на 1-2 то какъв драг ще е тва
    Last edited by WhitePower; d.m.y г., 14:15.
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
      ее тая вечер имам един вал да сменям , ако свърша по рано ти чуквам един телефон
      викам поне до трета да се бегаме 140-160 някъде ,щото на 1-2 то какъв драг ще е тва

Нещо май май се уплаши аааа Do 100km . викаш не искаш да се дръпнем

А до 140км. защото там вече ми идва края на 3та и влиза в еднии обороти от които ме боли сърцето...

Може и към 23.30...Аз съм зает до 23.00 така ще ми е по-удобно даже ако е по-късно... Ти виж колко работа имаш и дали няма да си уморен, че да се съсипваш допълнително от загуба от Алфа 155 2.0
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Аз пропускам... QVто го приеха по спешност в интензивното, че много родилни мъки и да не му изтекак водите на пътя...
        След ремонта, ще се пробваме - може би...

Диагнозата е по-добре сега отколкото утре на рапатрак... Ще сваляме матаретката и скоростите...
        Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщение
          Аз пропускам... QVто го приеха по спешност в интензивното, че много родилни мъки и да не му изтекак водите на пътя...
          След ремонта, ще се пробваме - може би...

Диагнозата е по-добре сега отколкото утре на рапатрак... Ще сваляме матаретката и скоростите...
          значи искаш 3 коли и на 100 метра да се бягаме ),
          а за уплах уплах немам , важно е да се събереме едно каиве да пием
          иначе за вала ще ти се обадя , просто трябва да го сваля и да го сменя и да регулирам клапаните , и незнам как ще съм със времето , миналия път ми отне 9 часа
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Working...
          X