Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 156 selespeed vs Pontiac Grand Am GT 2300 180 hp

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

е дай поне снимки на този "дзвер" де

пс. ма вие наред ли сте на такава уличка да се дърпате а?!?

Comment

Първоначално публикувано от MrXzender

пс. ма вие наред ли сте на такава уличка да се дърпате а?!?
      абсолютно!
      това си е безотговорно направо
      освен това алфата е на мокро другата на сухо
      Rice SAE
      www.racingowls.com
      oo=v=oo

Comment

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 9&start=15
        в тази тема има снимки че не ми се пренасят. А какво и е на уличката, това е булеварда към сточна гара от гара подуене, а тръгнах от мокро понеже бях убеден че ще бия и подцених този факт, но нямах време за повторение че отивах на сватба. А и едва ли някой ме взима за сериозен рацер, аз така между другото

Comment

Да бе, верно, каква е дълбоката идея да тръгнеш на мокро ? това обезсмисля цялото състезание според мен. Значи остава открит въпросът какъв ще е резултатът при равни условия. Ще се пробваш ли пак преди да "ожениш" красавицата?
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Честно да ви кажа тоз Понтиак много грозен, бе . Аз ако имах такава Алфа като на колегата, щях да си я карам докато паднат цените на 159-ките
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от koolio
              Да бе, верно, каква е дълбоката идея да тръгнеш на мокро ? това обезсмисля цялото състезание според мен. Значи остава открит въпросът какъв ще е резултатът при равни условия. Ще се пробваш ли пак преди да "ожениш" красавицата?
              ми с дълбоката мисъл че съм над тия неща , и такава подробност че има локва под мен не би ме накарала да правя маневра която в момента не ми се прави

Comment

абе важното е че си се накефил
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Точно така, фън рулззз

Comment

Working...
                  X