Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.0 TS(chip) vs 156 2.4 JTD(chip)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Защо сравнявате 4 с 5 цилиндров мотор?
    Моето предложение е да се тестват 2.0 TS 16V с 1.9 JTDm 16V
    И двата мотора са почти еднакви като кубатура, цилиндри, брой клапани, дори и конски сили. Малък превес има за TS, но пък дизелът е с турбо.
    Мисля си, че ще се получи добра гонка
    sigpic

Comment

156

Лесно можем да те опровергаем...кажи кога и къде и си вземи бинокъл.Бягал съм се с такава и състезание няма просто.

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
      2,4 jtd с чип ако е 136 кс ще стане към 160 кс -2,0тс 155кс с чип ще стане малко под 170 кс ,Дизела дори и с 10 кс отгоре пак ще падне той с турбо и с чип пак си е трактор дизела е за икономия не за състезания особенно когато се сравнява пак с алфа ,разликата трябва да е над 30кс за да направи нещо ,аз съм с 2,0тс това чудо бие бензинови бегачки а за дизел не ми се мисли
      Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
      Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Зависи колко са "уморени" колите . .
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
          Лесно можем да те опровергаем...кажи кога и къде и си вземи бинокъл.Бягал съм се с такава и състезание няма просто.

Отдавна се опитвам да им го обесня, ама вече писна...Те 156 2.0 с мен си дават зор, че камо ли 2.4 на 156...

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
            И двата мотора са почти еднакви като кубатура, цилиндри, брой клапани, дори и конски сили. Малък превес има за TS, но пък дизелът е с турбо.
            И пак е ясно кой ще победи - дизела

Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
            Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Зависи колко са "уморени" колите . .
            Ами и аз им го казах преди няколко поста ама те просто не искат да го разберат, че бензина в този случай няма шанс
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
              Добра дума... В интерес на истината 140 коньовите 2.4ки понавървяват стабилно, би имало заигравка с 2.0 Т.С.
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Аз бих казал зависи от чиповете и състоянието на колите но със 140 и 150 коня ТС-а ще е отзад
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Дизела както и да го погледнем няма шанс дори и с турбо може да бие бензина само при доста повече коне и наче само пуши ,само не ми обяснявайте как дизела е супер бегачка -147 1,9 jtdm 150 ps 0-100 8.8s. 0-1000 m 30s 210km/h -156 2.0ts 155ps 0-100 8.6s .0-1000 m 29.6s 216 km/h / бензина смачква дизела и без турбо ФАКТ

Comment

ALFA ROMEO 156 2.0 - 155 CV Сравнителна характеристика

Технически параметър Стойност (фабрична) Стойност (след чипиране) Максимална мощност (hp) 155 / 6400 min-1 169 / 6510 min-1 Максимален въртящ момент (Nm) 187 / 3500 min-1 213 / 3320 min-1 Максимална скорост (km/h) 216 220

ALFA ROMEO 156 2.4 JTD - 136 CV

Сравнителна характеристика

Технически параметър Стойност (фабрична) Стойност (след чипа) Максимална мощност (hp) 136 / 4000 min-1 170 / 4100 min-1 Максимален въртящ момент (Nm) 304 / 2000 min-1 389 / 1900 min-1 Максимална скорост (km/h) 202 215

Comment

Какъв ви е кефа да се гоните на драг? Вървете на пистата и се гонете там. Това е истинското удоволствие. Там не мощността е най-важното

Кефа от майсторското шофиране на писта е много по-кеф според мен.
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                        Дизела както и да го погледнем няма шанс дори и с турбо може да бие бензина само при доста повече коне и наче само пуши ,само не ми обяснявайте как дизела е супер бегачка -147 1,9 jtdm 150 ps 0-100 8.8s. 0-1000 m 30s 210km/h -156 2.0ts 155ps 0-100 8.6s .0-1000 m 29.6s 216 km/h / бензина смачква дизела и без турбо ФАКТ
                        Не се научихте да не гледате каталожни данни, а да си проверявате колите на място, защото тия каталози ги пишат някакви шебеци и няма нищо вярно в тях. А такива хора, които ми се водите по написаното на някаква страничка само говори, че нямате опит и наистина незнаете какво какви ги говорите. С три 2.0 156-и съм се пускал (стокови) и трите изядоха сопата. Ако колата и шофьора са читави, дизеловата 156-а ще разглоби тоя туйн спарк.
                        Last edited by RoMAN; d.m.y г., 11:21.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                          Не се научихте да не гледате каталожни данни, а да си проверявате колите на място, защото тия каталози ги пишат някакви шебеци и няма нищо вярно в тях. А такива хора, които ми се водите по написаното на някаква страничка само говори, че нямате опит и наистина незнаете какво какви ги говорите. С три 2.0 156-и съм се пускал (стокови) и трите изядоха сопата. Ако колата и шофьора са читави, дизеловата 156-а ще разглоби тоя туйн спарк.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                            МОЛЯ ВИ СЕ!!! НЕКА това не е поредния спор дизел-бензин ! Аз карам 2.0 Т.С. Карал съм 2.4 140, найстина върви много сериозно за нафтова печка, и на 2.4 20v съм се возил, там няма спор, че 2.0Т.С. е назад. Не е мястото тук да се мерят чучурите! Който има желание излиза и се пуска реве, радва се и не си чеша ръцете на клавиатурата!
                            145 QV ex.
                            146 Boxer TOTAL ex.
                            147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

колега абсолютно заставам зад думите ти!

Comment

колеги малко се отбивам от въпроса но понеже видях че има запитване кой кой ще бие и мн ми е интересно алфа 156 2.4 136hp нека да са ще бие ли бмв 525tds 98 99 мн ми е интересно че 1 колега си мисли че много му върби изпърделото бмв което не се знае на колко млн километра е
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Comment

Working...
                                X