Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 1.9JTD 110hp (чип) VS BMW 318IS (чип+колектори)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo 1.9JTD 110hp (чип) VS BMW 318IS (чип+колектори)

клипа го няма.
    Last edited by k1lcone; d.m.y г., 14:02.

Аз да си кажа мнението първо бягай се с кола с предно предаване второ добре го биеш 3 то бягай с алфа 1.8 с чип и генерация .
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

ай яла ми ти на пистата кът си много акълия да та нарежа и да си ходиш

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
        ай яла ми ти на пистата кът си много акълия да та нарежа и да си ходиш
        Далече съм иначе щеше да ми гледаш задния номер уверявам те . ...
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

увери ме на пистата а не на думи

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
            Далече съм иначе щеше да ми гледаш задния номер уверявам те . ...
            ХАхахах е то това е да си бензиндаджия... РЕзултати са на лице, ама те пак си джафкат. То е лесно от разстояние да се биеш в гърдите. И да отбележа , че задното предаване е по-добро на старта така че не знам защо го пращаш да се бяга при коли с предно.

А относно дизеловия колега... Браво
            Last edited by RoMAN; d.m.y г., 17:05.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
              ХАхахах е то това е да си бензиндаджия... РЕзултати са на лице, ама те пак си джафкат. То е лесно от разстояние да се биеш в гърдите. И да отбележа , че задното предаване е по-добро на старта така че не знам защо го пращаш да се бяга при коли с предно.

Ти да не си повярва, че 156-цата е сток? Без поне един елементарен ремап?
              Айде нека тая дизелова бегачка излезе срещу 1.6 на ne0 със същия тунинг като БМВ-то и да гледаме смях в залата. !45-цата е с предно-демек още по-зле от БМВ-то
              Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 18:17.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                Айде нека тая дизелова бегачка излезе срещу 1.6 на ne0 със същия тунинг като БМВ-то и да гледаме смях в залата. !45-цата е с предно-демек още по-зле от БМВ-то
                И аз съм му мераклия на колегата k1lcone, преди го карах но неискаше, сега може да се съгласи.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

в заглавието си пише че е с чип ако си киорав

Comment

в заглавието си пише че е с чип ако си киорав
                    Теб да съм цитирал? Долавям лоши нотки в поста ти, което не е добре за теб. Приемам, че си се объркал и си искал да обясниш нещо на Connor . Не съм КЬОРАВ , отварям очите на друг.
                    По-лекинко с тона ако обичаш.
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=09330aY4RVY
                      когато клипа говори спамерите мълчат.
                      bmw-то е с чип + колектори + генерация
                      Баварчето има ли турбо?
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Теб да съм цитирал? Долавям лоши нотки в поста ти, което не е добре за теб. Приемам, че си се объркал и си искал да обясниш нещо на Connor . Не съм КЬОРАВ , отварям очите на друг.
                        По-лекинко с тона ако обичаш.
                        извинявай.
                        няма турбо ферарист

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение

Благодаря колега.

Сегаааа...... За да не се всява излишна смут на k1lcone алфата падна с малко от това БМВ, ма все пак то е 160+ коня.........
                          И само за справка БМВ-то бие Вектра-Б V-6-170коня.
                          Ма ся тук ша почне да се пише, ма тя тая вектрааа.............
                          Преди два дни в съседната тема дизел-бензин, отправих покана към всички бързи TS да заповядат на пистата да направим една сверка, уви никой не се отзова на поканата.............
                          И накрая да уточним: Никой не казва че JTD е супер бърз автомобил............просто добра семейна кола..........Калцонето просто е забравил да снима детското столче на задната седалка
                          Колкото и да ти е бърза колата винаги ще се намери накой по-бърз ТЕБ.
                          Аааааа и колегата Bobi_33 я кажи колко парички са наляти в на НЕНО алфата за да върви така.........
                          И защо всеки предлага чужди коли за сравнение?
                          Ние отидохме на пистата за КЕФ, а не че е трябвало на всяка цена да победим.............

sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                            А тоя дето крещи изтепва и риба и све
                            аз съм тоя дет вика
                            хм верно май помислиха сички че тва е мойта алфа. мойта е 105 коня. който разбира ше познае по подписа ми. както и да е. който иска да заповяда с 1.8 да се замерим за да ви покажа че разликата е минимална. което искарва дизела като по добрият избор
                            Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                            Аз да си кажа мнението първо бягай се с кола с предно предаване второ добре го биеш 3 то бягай с алфа 1.8 с чип и генерация .
                            четвърто бмвто имаше най бързия старт понеже задното не позволява превъртания и подскачане на предницата като при алфата. и пето тряя генерация да има алфата за да бягам с нея ли? понеже 1.8 няма достатачно коне за да ми е в категорията ?
                            Last edited by k1lcone; d.m.y г., 20:53.

Comment

извинявай.
                              няма турбо ферарист
                              Ми ко имаше турбо тогава ела да ми ги сравняваш......баси как изобщо мое да се радвате че хем с повече кубици, хем с турбо сте били атмосферна бензинка, аз никога не бих се фалил ако бия някоя вектра 1.4 бензин.....то си е за срам само да застана на линията до нея, камо ли да се гоня.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                              X