Колега а аз да ти кажа ли че бих като твоята с 4 човека при мен без никакъв проблем?Чак ме пита после шофера какъв двигател е.Моята е 115 с чип
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 1.9JTD 110hp (чип) VS BMW 318IS (чип+колектори)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от tISHI Покажи съобщениеКолега а аз да ти кажа ли че бих като твоята с 4 човека при мен без никакъв проблем?Чак ме пита после шофера какъв двигател е.Моята е 115 с чипLast edited by k1lcone; d.m.y г., 18:22.
Comment
-
Plametn Petkov, по добре не пиши защото те знаем колко си голям, да ти напомням ли от съседната тема?:
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеКолега що питаш Бобо?????????? за десети път те каня кога и къде??? а ти се правиш че не виждаш или не искаш да видиш.Вие продължавате да спорите и не се намери един с 2.0ТС да се пуснем и да видим.Като не искате аиде закл.тази тема най после,че май някой си е взел отпуск и хаби само клавиа-ТУРАТА.
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеКолега sof_bg вярвам в колата си но не и в себе си като рацер ,но задължително трябва да се направят гонки специялно бензин срещу дизел и да се качат тук клиповете и повече да няма такива ама дизела имал нютон метри и турбо за това ще бие ...ахаLast edited by RoMAN; d.m.y г., 19:39.
Comment
Comment