Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 33 3.0 V6 ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

3.0 V6 в 33-ка 16v

Мъйтапа на страна ама матора ми издумка и сега ми предлага за 700 чисто нов пран.А за 350 евро в ebay de има 3.0 V6.
    Ще пасне ли на моята ск кутия и ще влези ли в коша?

Comment

Re: 3.0 V6 в 33-ка 16v

Първоначално публикувано от Turmans
      Мъйтапа на страна ама матора ми издумка и сега ми предлага за 700 чисто нов пран.А за 350 евро в ebay de има 3.0 V6.
      Ще пасне ли на моята ск кутия и ще влези ли в коша?
      А твоята кола е модел какъв?
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

ебати и алфата кефи ме колко е изродска е това може да сцепи доста коли колко коня са тия алфи може ли някой да ми каже

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от hondoman
          ебати и алфата кефи ме колко е изродска е това може да сцепи доста коли колко коня са тия алфи може ли някой да ми каже
          Ако е с най-якия мотор е 230 иначе може да е 190 или 211
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

мерси колега гледах клипа изродски беше

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

малко е старичка темата ама ми е интересно да се искажат запознати-3.0 мотор трудно и с много преправяния ли влиза в коша на 33-ката и задължително ли ще се налага да се разширява?
              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

В 33 ще е най-трудно такова присаждане. Шестакът на дължина не е по-къс от 4-цил. TS мотор. Много рязане ще има, а трябва преди това да се реши кое, къде и как ще се хване. Нищо чудно да е по-лесно да се отреже цялата предница и да се паркира друга, я типова, я от 164...
                При надлъжен монтаж рязането продължава чак до задната броня, а все още има цели 75-ци така че...
                1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                и делта

Comment

колега разбирам те,но все пак темата е за монтаж в 33-ка и като собственик на такава ми стана интересно,а гледам че темата е стара и с малко коментари -сега вече доста от хората тук имат повечко опит от преди 6-7 години,то е ясно че е най-лесно на купе което си влиза направо,и има сложени заводски тия мотори,ама ми е интересно що за дзвер ще стане леката 33-ка с такова сърце
                  Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                    колега разбирам те,но все пак темата е за монтаж в 33-ка и като собственик на такава ми стана интересно,а гледам че темата е стара и с малко коментари -сега вече доста от хората тук имат повечко опит от преди 6-7 години,то е ясно че е най-лесно на купе което си влиза направо,и има сложени заводски тия мотори,ама ми е интересно що за дзвер ще стане леката 33-ка с такова сърце
                    Ще стане един ужасно небалансиран и неуправляем ковчег , който няма да става за никакво каране...
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

за драг ще е супер според мен иначе завойте няма да ги харесва
                      alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                      Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Тая 33-ка с шестак (жълтата от клипчетата) не е никаква 33-ка. Това е 164-ка, със скъсено междуосие, а от дъното нагоре са насадени тенекии от 33-ка. Това е един доста сложен проект, който в България няма кой да го финансира и изпълни.

А 33-ка с шестак е един прекрасен проект, но този мотор трябва да седи зад шофьора и да задвижва задните колела.
                        Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 21:47.

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                          Тая 33-ка с шестак (жълтата от клипчетата) не е никаква 33-ка. Това е 164-ка, със скъсено междуосие, а от дъното нагоре са насадени тенекии от 33-ка. Това е един доста сложен проект, който в България няма кой да го финансира и изпълни.

А 33-ка с шестак е един прекрасен проект, но този мотор трябва да седи зад шофьора и да задвижва задните колела.
                          еее да чуя и нещо разумно Боби би ли пояснил какво искаш да кажеш да стои отзад,искам да кажа има ли в крайна сметка място в коша за 3.0 литра мотор би ли се събрал дори и да трябва малко преправяне и най-общо какво?стана ми супер интересно и затова реших да разбутам тая тема!
                          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                            еее да чуя и нещо разумно Боби би ли пояснил какво искаш да кажеш да стои отзад,искам да кажа има ли в крайна сметка място в коша за 3.0 литра мотор би ли се събрал дори и да трябва малко преправяне и най-общо какво?стана ми супер интересно и затова реших да разбутам тая тема!
                            Място в коша на 33 за шестак няма, а и скорости, които да се куплират с него също няма. За отзад имам предвид, че може да се насади мотор със скорости и окачване от 164, или пък 166 вместо заден мост.

Comment

Място в коша на 33 за шестак няма, а и скорости, които да се куплират с него също няма. За отзад имам предвид, че може да се насади мотор със скорости и окачване от 164, или пък 166 вместо заден мост.
                              Хммм че е тесничко верно е,ама с някакво преправяне неможе ли да се ръгне тоя шестак отпред,иначе това за отзад ми се вижда супер извратено в добрия смисъл,ама аз ако правя такова нещо по-добре да режа отпред поне по ми харесва като идея
                              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

нямаш представа колко си прав, усещането си струва
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X