Известие

Collapse
No announcement yet.

BMW 320i E46 vs Alfa Romeo 166 2.4 JTD(chip)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, работата тука ми е ясна . Аз спирам да коментирам, трябваше да се досетя още от историята в БМВ форума, лека вечер.

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
      Ма какво те съмнявам не те разбирам,снимка ще пратя и клип ще направя,скоро до ден два,колата е правена много ще видиш като сложа клипа!Стрелката докосна прозорчето на електронния километраж(за изминатите километри)което е доста след 240км/ч.Казаха,че има POWER BOX,турбината е надута(незнам на колко)доста е,има бууст контролер,често и сипва керосин!
      Пфуу това ще ми е интересно да го видя Ако можеш качи снимката тук , мисля , че ще предизвика интерес
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Ма какво те съмнявам не те разбирам,снимка ще пратя и клип ще направя,скоро до ден два,колата е правена много ще видиш като сложа клипа!Стрелката докосна прозорчето на електронния километраж(за изминатите километри)което е доста след 240км/ч.Казаха,че има POWER BOX,турбината е надута(незнам на колко)доста е,има бууст контролер,често и сипва керосин!
        Еб... тая Алфа перки слагате ли и, да може да си летите. И аз спирам да коментирам с тоя пост се поувлече колегата с преработеното БМВ
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Следващия "тунинг" е парашут, да може да спира

Comment

Бимбо,айде некоя вечер ще се видим да ги замерим бмв-то и алфата
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Така май докато не кача клипове няма да стане,чакам да пишете за дръпки всеки ден ще чакам на булевард Асен Йорданов номер2(споменатото от мен място там има магазин на маргел,като завиете надясно нагоре има паркинг,ще ми видите колата,ще чакам всеки ден(без събота и неделя)и когато съм почивен ден през седмицата,да се замерим с някой,след като направя клипа на вашата кола(Алфата) ще го кача,и тогава ще разберете за какво говоря!
              sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Колега замерете колата с ГПС за да разберете точната скорост на АЛФАТА. Това JTD не може да достигне такива висоти и при сериозен тунинг. Не е совалка.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2003 г.
                Alfa Romeo 164 2.0 T.S.

Comment

често и сипва керосин!
                  Ти сериозен ли си или вече ни взе за пълни идиоти?

ПП: Извинявам се че се намесвам в темата ама не се сдържах!!!
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ми да често не всеки ден,но и сипва като се дърпа!И не сам взимал никой за пълен идиот!
                    Last edited by Bimbo; d.m.y г., 02:00.
                    sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

• Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                      ...чакам да пишете за дръпки...
                      Писал съм ти с конкретно предложение и тук, и в BMW форума - отговор нямам.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        Стига бе, няма да си разпарчетосвам колата заради някакъв надъхан "рацер" с BMW!
                        Ако имаш предложение за някаква добавка, това мога да го направя. Тъкмо сега резервоара ми е само на 1/4, та от това ще съм спестил 40-50 кила...
                        Ам наливай 3:10 нитрометан:бензин и...... газ
                        Last edited by oem; d.m.y г., 09:32.
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Почетох малко ,но не се сдържах да не пиша!
                          Защо толкова го нападате!? Описал е къде му стои колата и че ще чака всеки ден! Готов за гонки. "Вие" го изкарахте луд. Айде малко по-колегиално отношение, стига с тази простащина(голфарска). Това ,че има потребители регистриани преди 3-4 и повече години, не ви дава право да си мислите ,че форума е ваша собственост и да се заяждате с човешкото отношение, което получавате насреща! оф
                          Alfa156 Against All

Comment

Working...
                          X