If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Алфата е дизел и пада дизела бие само ако е по мощен и то с над 10кс за това ги пускат на гонки само с чипове иначе е този резултата ,а не ми се мисли какво ще стане срещу 2,0тс
Винаги съм го мислил и съм го казвал. Въртящия момент не е всичко. Освен да създава усещане, че върви друго не прави и много хора се подлъгват, че им вървят колите.
Същия колега мой градски с 2.4 ЖТД с някакъв чип беше много сигурен, че ще ме бие, нооооо бензина си казва думата.
Брей колко бензинджий се забавлят за сметка на дизелова Алфа. Клипове в нета колкото си искате дайте клип с вас вървели такива. Memento що ми се струва че си си повервал че твойта швейцарска ТС ка е най бързата в твойта околия. plamen petkov пак почваш в тон да припяваш колко са бавни дизелите а като те натиснат да се пускате се потапяш. oem Ники не им се подлъгвай по акъла на тия двете момчета че сега ще те налязят кюмурджийте и с право. И на тримата бързи ДАЙТЕ ВАШИ КЛИПОВЕ, как биете печки, лично аз не вярвам за гонка без да има доказателства.
Aбе явно някой хора само са виждали дизеловите алфи. Я си купете и вижте. Аз съм фен на бензинките но си взех 2.4жтд да ви кажа такова БМВ пада доста. Особено след 3-та. Просто тази алфа е някакъв невъзможен кенеф за да падне така смешно. Дизела върви доволно НЕ много но доволно и такива БМВ-та ги вземам с по 1-2 коли..
Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Брей колко бензинджий се забавлят за сметка на дизелова Алфа. Клипове в нета колкото си искате дайте клип с вас вървели такива. Memento що ми се струва че си си повервал че твойта швейцарска ТС ка е най бързата в твойта околия. plamen petkov пак почваш в тон да припяваш колко са бавни дизелите а като те натиснат да се пускате се потапяш. oem Ники не им се подлъгвай по акъла на тия двете момчета че сега ще те налязят кюмурджийте и с право. И на тримата бързи ДАЙТЕ ВАШИ КЛИПОВЕ, как биете печки, лично аз не вярвам за гонка без да има доказателства.
Много трудно стават нещата. Да намериш някой да се сгониш, в същото време да има апарат за снимане и кой да снима.... Трябва целенасочено да стане. А при мен тези неща стават случайно и много рядко.
Така това ЖТД че не става е ясно пък и шофьора е зле
Не може още от първа предавка и да губи с 2 коли, най малко е че при ЖТД-тата 2 предавака е много силна, но както и да е! Да не говорим също че точно след 3 предавка ЖТД-то трябва да го настига и то сериозно, а той точно тогава губи и то много...Ако тоя си мисли че много му върви БМВ-то да дойде срещу моята 2.4 да види тогава как ДИЗЕЛА ще го размаже
Бмв-то е стокова 320-ка,м-пауърът е написан за та**к.Ако беше м-ка щяхме да гледаме гонката през телескоп .
А към cleaner:Не се опитвам да създавам спор между бензин и дизел,целта с,която съм пуснал клипчето е да добия някаква представа за нещата.С всеки с,който говоря за коли споменавам бързия дизел на алфа ромео(по изчетеното тук във форума)много ги фалите тия печки просто,даже аз почнах да повтарям ДИЗЕЛ,ДИЗЕЛ.И сега с тоя клип яко ме ебават....А такива 320-ки с алфата съм дърпал доста.Има време до пролет да усвоя смяната на предавки с крак за да мога да документирам специално за теб всичките гонки,които съм правил.
Лично аз ако имах жтд бих се пуснал срещу бензинка само ако тя има турбо - все пак нали уж трябва да са горе долу равностойни......иначе си е срам да кажеш че си с турбина, пък си се мерил с атмосферка.......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment