If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дам колега, аз съм на линия на 2-3 ти януари, само следва да се разберем къде и кога Точно като за теб ми е колата 1.6 с чип, филтър риплейсмънт, без катализатор и най-задното гърне. Друго не е пипано, освен, че двигателя е след разработка, тоест би трябвало да върви след ремонта.
Нищо, ще се уцелим друг ден, може и през седмицата Не съм ти далеч, в Лагера съм. Пиши за кога имаш идея от по-рано и готово Проблема е, че тия два дена имам ходене до летището след 23:00 да прибирам родата и за това се получава тъпо
Искам да добия горе долу представа колко горе долу ми върви (не ми върви) колата, та ми се ще да се замерим с някой 1,6ТС с чип, без чип няма значение или с някоя 1,8ТС БЕЗ чип.
Хубаво е колите да са си ежедневки, а не някакви олекотени или много модифицирани совалки, защото няма да мога да си направя реална преценка за вървежа на моята кола.
Моята кола е 147 1,6ТС (120к.с.) с ГИ, с чип от Бобо + спортен панелен филтър
Kолега, вместо да се замерваш по улиците запиши си час на дино стенд и си измери колата. 80 лв. е за една дв. ос навсякъде. Правят ти 5, 6 ръна и ти разпечатват графиката. Никой няма да ти се смее, че отиваш с бавна кола на дино. Диното е средство както за тунинговане така и за технически тест. Така, че ако имаш 80 лв. за даване си я измери и поне ще си я знаеш колко е.
На скоро мерихме едно Ауди в ТСТ Рейсинг във Варна и като върнахме оригиналния софтуер си даде точно колкото си е по фабрични данни.
Kолега, вместо да се замерваш по улиците запиши си час на дино стенд и си измери колата. 80 лв. е за една дв. ос навсякъде. Правят ти 5, 6 ръна и ти разпечатват графиката. Никой няма да ти се смее, че отиваш с бавна кола на дино. Диното е средство както за тунинговане така и за технически тест. Така, че ако имаш 80 лв. за даване си я измери и поне ще си я знаеш колко е.
На скоро мерихме едно Ауди в ТСТ Рейсинг във Варна и като върнахме оригиналния софтуер си даде точно колкото си е по фабрични данни.
Ами колата е Dino Queen? Тя хубаво може да покаже добър резултат на диното, ама и на пътя е важно да си знае човека какво може.
То си е ясно от самото начало, че беше грешка да купя 1,6ТС като се знам какъв "гамен" съм, ама карай
От цялата работа искам да си извадя за мене си извод колко РЕАЛНО човек получава от атмосферен двигател какъвто е в случая ТС след като вложи една не малка сума за чипове мипове, шайби майби, филтри и прочие
Съгласи се, че то по-евтинко излиза да взема една 2.0ТС и да я метна в коша, от колкото да изсмуквам 2-5 коня от тоз 1,6 двигател
Та като цяло търся някой в моята категория (до 136коня), да направим някоя и друга гонка, и да се поуспокоя че върви поне прилично за 1,6 двигателче
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
То си е ясно от самото начало, че беше грешка да купя 1,6ТС като се знам какъв "гамен" съм, ама карай
От цялата работа искам да си извадя за мене си извод колко РЕАЛНО човек получава от атмосферен двигател какъвто е в случая ТС след като вложи една не малка сума за чипове мипове, шайби майби, филтри и прочие
Съгласи се, че то по-евтинко излиза да взема една 2.0ТС и да я метна в коша, от колкото да изсмуквам 2-5 коня от тоз 1,6 двигател
Та като цяло търся някой в моята категория (до 136коня), да направим някоя и друга гонка, и да се поуспокоя че върви поне прилично за 1,6 двигателче
Аз ще те успокоя още сега. Прилично си върви колата като се има предвид че тежиш порядъчно, да не кажа доста.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Като додеш до СЗ ще придобиеш малка яснота....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment