Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV vs IBIZA(cupra)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

драма за алфата, голяма драма
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
      Днес пък в влизане в костинброд чувам зверски прекъсвач и ме изпревари едно е30 2.5 спряхме и вика да ги пуснем...но аз за жалост нямах достатачно гориво бях на резервата с лампа Споерд вас тука къф е развоя на събитията...Бмв-то е 87-91г
      Зависи каква ти е алфата возил съм се в 2.8 Е30 моднато леко варви доста доволно

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Наскоро четох една тема : http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...e-cupra-r.html

Та става въпрос за някакъв пич с 147 ГТА, който бая се изпотил с един Сеат Леон Купра R .....

В този ред на мисли куприте явно са си вървежни по дифолт и не са за подценяване
        E то като цяло Купрата на Сеата маи не нещо като ГТА , защото тази Купра (Leon Copa Edition) http://www.worldcarfans.com/10804141...n-copa-edition е нещо извънземно ...така че нищо чудно че се е позипотил
        Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
        Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Днес пък в влизане в костинброд чувам зверски прекъсвач и ме изпревари едно е30 2.5 спряхме и вика да ги пуснем...но аз за жалост нямах достатачно гориво бях на резервата с лампа Споерд вас тука къф е развоя на събитията...Бмв-то е 87-91г

Mи ще останеш доволен!!!!!!!!!!Доста по-лек 170коня дълги скорости 2.5 6-цилиндров(редови)!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Ако е30-ката не е страшната бангия каквито карат повечето "улични състезатели" - падаш, кофти ама това е истината, возил съм се в такава.

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
              Ако е30-ката не е страшната бангия каквито карат повечето "улични състезатели" - падаш, кофти ама това е истината, возил съм се в такава.

Междудругото изглеждаше лачена пича каза че е била пипната леко не знам какво означаваше това...., но определено си въртеше гъз-а
              Колеги почвам да се дразня, понеже алфата се оказа не от най вървежните, някакви идей как бих могъл да я понапомпам лекинко
              валове, чип, генерация........и евентуално турбина, ми се въртят в главата, но това е доста голяма инвестиция 3-4К поне по мойте сметки.... и сигурно после пак ще се намерия някой-а CUPRA да се изгаври с мен....... или ще земе да роди
              Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

валове, чип, генерация........и евентуално турбина, ми се въртят в главата, но това е доста голяма инвестиция 3-4К поне по мойте сметки....
                колега според мен сложи още 2К към твойте сметки
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

колега според мен сложи още 2К към твойте сметки
                  то за 5-6к е по добре направо 2.0 20В Т тогава ще ги видим cuprite i 2.5ците

Comment

Най-добре некоя 3.7 аутоделта
                    И компромисния вариянт 2.4 20V на 156

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Виж какво изрових от една тема малко по-надолу за валове при ТС матора, та смятай щом валове + чип + генерация е 3700лв.... За Турбо, кулер, по-яки спирачки и прочие поне още толкова трябва да дадеш...

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      валове
                      монтаж
                      ремап
                      изпускателна система - пълна, изцяло от неръждавейка
                      -------------------------------
                      3700 лева.

като правилния вариант е да се свали главата и да се провери и ревизира + 400 лева иначе скрития/тите проблеми и последствията произлизащи от тях остават за клиента

при желание за портване и други подобрения по главата и т.н. се договарят допълнително
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Виж какво изрових от една тема малко по-надолу за валове при ТС матора, та смятай щом валове + чип + генерация е 3700лв.... За Турбо, кулер, по-яки спирачки и прочие поне още толкова трябва да дадеш...

да бе знам го тоя дет ги говори тея

Comment

мое да го засилиш тоя мъртвец ама само към моргата ...... с ориг двг де....
                          иначе ... нещо 3.2 24волта или 3.0
                          ако искаш да е атмосферка
                          ако ли не боцваш едно турбо ,,,,
                          най добре смени колата.... и не се занимавай с глупости...
                          alfa 164 t.s ex
                          tipo 2,0 16v turbo ex
                          opel astra amnesia ex
                          megane 2 ex
                          alfa 159 jtd ех
                          audi A6/S TQ 330+
                          audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                          alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Кои са нах подходящи според вас???
                            Attached Files
                            Last edited by alfonco147GTA; d.m.y г., 13:21.

Comment

Междудругото изглеждаше лачена пича каза че е била пипната леко не знам какво означаваше това...., но определено си въртеше гъз-а
                              Колеги почвам да се дразня, понеже алфата се оказа не от най вървежните, някакви идей как бих могъл да я понапомпам лекинко
                              валове, чип, генерация........и евентуално турбина, ми се въртят в главата, но това е доста голяма инвестиция 3-4К поне по мойте сметки.... и сигурно после пак ще се намерия някой-а CUPRA да се изгаври с мен....... или ще земе да роди
                              Ти си луд, тоя мотор и без турбина ражда какво остава като се пипне, според мен по-добре да го продадеш и да си вземеш един 2.0 в6 тб

B&B Racing | bb-racingteam.com
                              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Събития няма, купуваш си бинокъл да прочетеш номера на БМВ-то . Е-30-ката тежи много по-малко от теб и е с 30-40 коня над теб и е минимум 230 нютона. Изводите са си за теб.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X