Първоначално публикувано от Memento
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
156 2.0 TS vs BMW 320D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеКолега извинявай, обърках твоите постове с тези на plamen petkov, моя грешка. Toй обича да слага на всеки свой пост каталожни данни. А относо коя е другата песен която си запял е.... Прегледай си тази тема : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42588
Колега в тая тема,която си копирал изразявам мнението си за полу-професионални(професионални)драг състезания.Там позицията ми е много ясна и категорична и тя е,че в полу професионалните и професионалните драг състезания дизелът няма своето място.А по въпроса,който вълнува 60% от форумът 156 2.0 ТС вс 2.4 ЖТД с чип съм на мнение,че дизелът ще опука бензинката.Най-малкото пуснах клипче как ме натупа турбо дизел.
Мен ме натупа турбо дизеларка,the cleaner също го опука турбо дизеларка така,че не виждам какво трябва да спориме кое е по бързо.Вече ако сравняваме турбо бензин вс турбо дизел ще е друго,но тъй като си карам атмосферката и ме напука дизеларка немога да кажа нищо друго освен...ПРИБИ МА по селски и тва е.
Comment
-
Първоначално публикувано от toshi...9 Покажи съобщениеколеги и аз карам печка 2.4 150 д чип и 2 ки бензинки неми се опират наи малко бмв та пускал сам се много пати и резултата е все единArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеТогава се пусни с Бимбо, ще вкараш интрига.
То ще се чуе на срещата с колко ме бие 2.4джтд,ма като гледам времето ни скрои капанчеsigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеТова БМВ 320д върви доста не случайно пуснах линка към данните му това чудо ще бие и чипосана 156 2,4 жтд а до колкото разбрах си имал за смяна доста неща по колата другия път се пусни с по стария модел 320д и ще разбереш че по времето 97-2000г няма по бърз 2000 куб двигател от този на Алфа156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеАз вече 2ри път ти обяснявам, че в темата става дума за въпросният "стар модел" 320д, дето нормалните хора му викат Е46
Kolega 2004g 150hp s dorabotki kum 170 konq stariq model na bmw li se vodi?Neshto ne vi razbiram.Star model,nov model.Dvigatelq e comman rail 150hp s dorabotki.Bmw-to e e46
P.S izvinqvam se za kirilicata pisha ot telefon.
Comment
-
стария е, щом е 46ца, просто е с по-големия мотор на 46цата....пичагата е дал линк за най-новата тройка...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
бмв-то върви повече от най новата тройка,ако имаш предвид е90 320д 167 коня.Баща и на гаджето ми кара такава и разликата е осезаема.Някой път ще ги накарам да застанат на чертата.
Колега гледам в подписа ти,че караш нисан п11.С едно приятелче се каниме отдавна да ги замериме.По спомен неговия също е п11 ГТ 150 коня нещо такова беше.Има ли смисъл да заставам?Last edited by Memento; d.m.y г., 23:33.
Comment
-
Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщениебмв-то върви повече от най новата тройка,ако имаш предвид е90 320д 167 коня.Баща и на гаджето ми кара такава и разликата е осезаема.Някой път ще ги накарам да застанат на чертата.
Колега гледам в подписа ти,че караш нисан п11.С едно приятелче се каниме отдавна да ги замериме.По спомен неговия също е п11 ГТ 150 коня нещо такова беше.Има ли смисъл да заставам?
Друг е въпроса, че повечето са с разтеглени вериги и не вървят като хората
Аз с моето, като изключим старта, който и аз изпуснах и го позагубих, после вървя наравно с Е36 323i, което колкото и тежко да е, си е 2.5л шестак със 170кс и един тон нютони въртящ моментLast edited by Satanism; d.m.y г., 00:15.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Първоначално публикувано от nishtodrygo Покажи съобщениенезнам разликите между тези бмвта 320д но съм се подгонвал с такова и неможех да го мина, но и неможеше да ми избяга. моята алфа е 1.9 105 коня
Колега няма как да знаеш с какъв мотор е било бмв-то.А повярвай ми ако е 150хп понапомпано дори и 2.4-ката ще трябва да вади телескопа
Comment
-
Първоначално публикувано от nishtodrygo Покажи съобщениенезнам разликите между тези бмвта 320д но съм се подгонвал с такова и неможех да го мина, но и неможеше да ми избяга. моята алфа е 1.9 105 коня
Ама наистина си го мислиш нали колега!!!Извинявам се,но това са леко казано.................!Не искам да цапам темата на колегата и се извинявам!!!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
Comment