И аз може да се ява...
Известие
Collapse
No announcement yet.
BMW vs Alfa Romeo
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеамии на колегата the_cleaner, ако му се идва до магазина и от там да тръгнем заедно, че аз не знам къде се събирате, може и аз да дойдаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеНа ресторантчето "Хепи" (мисля че има и Лукойл) на първи километър на магистралата за Пловдив ли е срещата?
В четвъртак ще пиша дали всичко е сигурно,ако не друго поне аз съм там със СИГУРНОСТ!!!!!!!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Бимбо направо драсни в Сряда още за да е малко по от рано ясно, че да могат да разберат и дойдат повече хора
Клеги активизирайте се малко...Налейте хубава нафта и бензинец и пооизчистете багажниците, че както чета в БМВ форума може да дойдат интересни Бими и да не се изложим...Желателно е и собственици с 2.4 дизели с чипчета да дойдат, че да помагат....Аз мене си вече не слагам ама ще сложа все пак Blue force gas на петрол за всеки случайLast edited by VFTI; d.m.y г., 19:35.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от миро Покажи съобщениеИ аз ще гледам да дойда, ама 8 много рано ми се вижда....Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Ми аз лично немога по-късно както кажете де аз съм там!!!Писах вече в БМВ форума,че в петък 20:00 на Лук Ойл(Църна Маца)ще съм там и ще чакам!!!Да прави сте рано е ма какво да се прави нямам друга възможност относно ЧАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!Айде аз ви чакам!!!Да ви кажа момчето с "БЪРЗАТА" Алфа 2.4джтд ще бъде там и продава колата,ще ви покаже как върви и може да кажете някоя добра дума на ваши приятели които си търсят кола!(Благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!)Айде до петък пък каквото стане аз съм там!!!!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
Comment