If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
2.0 ТС вс 2.5 В6 55-ца? Аз не се сещам за такава,която в момента е в движение,но като си спомня на мето1973 шестака с какви коли се дърпаше на бояна и какви бяха резултатите.... мисля че на това КуВе шестака ще му направи автовоз разтояние (лично мое мнение)
Явно не се познаваш с QV-то на Миро, найстина много върви. Тук вече за виси 2.5цата в какво състояние е.
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Е да де ма аз нали се сещате,че имам един милион ролки,ремаци и т.н,а на Венци бегача е чиста няма климатик и т.н!!!Той каза,че неговата тежи около,1280кг,а мойта без мен и бензин е 1370кг,а аз съм 111кг,и 15-20 литра бензин!!!Много неща забравяте,тоя моя мотор е слаб попринцип,мене силата ми идва след 4300-4500 заради ваноса,имам 25-30% загуби от задвижването,по-широки гуми,и т.н!!!Забравяте,че и Венци си олекоти колата като мен и си махна филтъра!!!Не забравяйте,че колата му има чип,той може да кара и си мисля,че съм се представвил много достойно!!!!!
И нашите имат ванос колега. Е, с друго име е при нас ама и при нас го има. И на на смощността ни идва след 4000.
Ако не знаеш Слави, питай Мето на Гиги за QV то да ти разкаже.
Снощти и аз цъфнах ама със закъснение и изпуснах гонките с Бимбо. А времето беше по хубаво от оная вечер.
Браво на Венци чесно казано съм очуден от резултата, но ме е подвел и вървежа на Радко, определено нещо не е добре изключихме дебитомера и колата върви по същия начин явно има няква драма, ще се разбере днеска.
В събота и неделя има доста повече трафик по самата магистрала...Тааа през седмицата определено е по-спокойно.... Мен тази вечер някаква е36 320ка ми писа за сверка, така че пак ще ходя някъде...Ама ще пиша по-късно за точно време..
Fear ако искаш може тази вечер да се пуснем с теб
Иначе за клипчетата...Ами няма как...ориентирайте се по фарове, по коментарите и трябва да ни вземате на доверие...Все пак мисля, че ако само бяхме написали резултатите без клипчета едва ли щеше да ви е интересно
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
На мен проблемът ми е, че като е тъмно ми е хм, дискомфортно, 'щото съм малко недоскив.
Затова и писах за нещо през деня, през почивните дни.
Ако имаш такава възможност, ще се радвам да се пробваме.
Не мисля, че ченгета или някой друг ще ни направи проблем, така или иначе става въпрос са една дръпка, после (или преди това) може да пием по кафе и така...
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Еее за събота и неделя едва ли ще съм на линия...А и да направим дръпка само до 160км...и мен ме притесняват високите скорости особенно нощем Тъкмо ще видиш как ще вървиш спрямо Бимбо след чипа
ЕДИТ: за да не цапам надолу...
Магистралата не е улица...Най-малкото че от гледна точка на полицията ако караш с 160км. по километраж си реално за глоба от само един фиш...Отделно че 4ленти и мантинела и липса на трафик звучат максимално безопасно спрямо всички други участъци за гонкане...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Не мисля, че ченгета или някой друг ще ни направи проблем, така или иначе става въпрос са една дръпка, после (или преди това) може да пием по кафе и така...
В тази работа, няма понятие една дръпка... яко е заразно
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Aз имам имунитет!
Не обичам да се състезавам с кола по улиците, защото е опасно.
Виж, ако става въпрос за картинг или някакви симулатори, имам хиляди часове зад волана.
Венци, пиши, като стане ясно кога и къде, пък аз ако мога, ще дойда.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Днес излизам от бокса(може би)и съм там ако ще ходите
Трябва да се пуснеш с на Бимбо БМВто Чеее откога иска дизел за сверка...А също така и на Fnt 1.9 ката да се пусне БМВ-то Очаквам и Гиги да изкара олиото и да го пусне Стига само го е хвалил
П.П Моята гонка за довечера отпада и съм фрии...
Добри гонки сте си спретнали, много ме е яд , че не съм от Сф, иначе 156 1.8 пада доста от 155цата, Венци само чипче ли имаш да не криеш и нещо друго? И като гледам се дърпаш с 95 бензин, незнам аз като сложих 98 с добавка колата почна да бяга доста повече...
P.S. И нали имаше нещо от рода , че след чип е препоръчително да се кара с високооктанов бензин?
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Трябва да се пуснеш с на Бимбо БМВто Чеее откога иска дизел за сверка...А също така и на Fnt 1.9 ката да се пусне БМВ-то Очаквам и Гиги да изкара олиото и да го пусне Стига само го е хвалил
П.П Моята гонка за довечера отпада и съм фрии...
Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment