Ко стана бре пичове?...къде изчезнахете всичките!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
BMW vs Alfa Romeo
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеКо стана бре пичове?...къде изчезнахете всичките!!!!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАма имаш китайски спортен филтър на 20хил км...А ти кажи на бензин или на газ се пускаш, че да не само глупости да си говорим колко много вървим
155 2.0 8v с чип срещу 156 2.0 с чип смятам че ще са на кантар или лека преднина на 156цата или на 155цата
Съдя по мои стари гонки когато бях без чип и съм се пускал с 156 2.0...и бяхме на кантар или една идея преднина на 156...както казвам и по-надолу без да знам състоянието на 156...
Иначе последната гонка с 156 2.0+ чип срещу моята беше отразена в една друга тема. Смятам че бяхме на абсолютен кантар до 100-110км. и нагоре може би 156цата издърпваше, но тогава нямаше как да проверим....А по-късно пък мимоузунов напълно натоварен вървеше наравно с мен(аз бях напълно празен)...та от там си правя изводи че би трябвало легендите да са по-бързи...А ако 156ца е със заминал дебитомер(а то няма здрав дори да е нов) още повече няма шанс
Ауеее ебаси сложното разсъждение, ама съм с една мисъл за 155 и вече според състоянията на колите и моментната им работа..... ей го и моята не вървеше до петък, ама се развървя след още 3 дни каране на бензин....Абе капризна работа
П.П Опитах се да съм максимално обективенопределно зависи от състоянието на колите, пък и то разликата е минимална и определено и шофъора играе важна роля...
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеКо стана бре пичове?...къде изчезнахете всичките!!!!
Не си честен колега!!!Когато ние бяхме там и можехме да се дърпаме,а ти беше в бокса ние не питахме "каде изчезнахте бе пичове"!!!Когато се освободя да знаеш,че имаш един съперник повечеsigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
re
Факт...но нали трябва малко да ви подразня,спортна злоба да има))
Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщениеНе си честен колега!!!Когато ние бяхме там и можехме да се дърпаме,а ти беше в бокса ние не питахме "каде изчезнахте бе пичове"!!!Когато се освободя да знаеш,че имаш един съперник повечеAlfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
Comment