Принципно ако махнеш средното и сложиш резонатор вместо катализатор, махаш задното и слагаш едно спортно се получава приличен звук, който не чупи джамовете на съседите и не те боли главата. Това без промяна на диаметъра.
Известие
Collapse
No announcement yet.
генерация?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеЧетов някой от форумa си беше сложил нa мястото нa средното гърне, прaвa тръбa и кaзa че звукa бил отврaтителен. И никой не ми отговори, aко сложa 2 пури нaпример дaли звукa ще бъде по плътен и нямa дa бучи толковa.За добър звук е важно да имаш качествен зад заглушител(хубаво спортно задно гърне).
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
пфф на тъпото с мотор 2.0 16
бях с генерация от колекторите до отзад
неръждавейка 63по1.5 само с крайно гърне правопоточно
и да ти кажа няма такъв звук
адски силен на извънградско ти бръмва мозъка
отзад пукаше и излизаше огън
а полицайте още от далече с палката ме чакаха
колко пъти искаха да ми спират колата от движение
не е истина ....alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщениепфф на тъпото с мотор 2.0 16
не е истина ....145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеДа ... 63, но е имало защо в неговия случай 55 макс. -60мм. на 1.6т.с. иначе найстина ще си дивеч за всеки полицай.
@Мupo точно такъв звук искам, но това предполагам си е цяла система за което толкова пари нямам възможност да извадя.Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеАз съм 1.8Т.С. и мисля като за начало да сложа резонатор и крайно гърне, но преди това трябва да погледна дали всичко е заминало или само тези 2 гърнета. Ако всичко е заминало ще слагам права генерация с резонатор и крайно гърне.
@Мupo точно такъв звук искам, но това предполагам си е цяла система за което толкова пари нямам възможност да извадя.
Един съвет от мен: Т.С.-а е шумничък двигател, слагай хубаво задно гърне не Турско, за да няма грозно жужене и дефектирало гърне след 1 зима.145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Е точно такъв звук нейскам да имам http://www.youtube.com/watch?v=pkuxK...eature=related за такова жужене ли говориш? Искам да е плътно и във високите.Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеАз съм 1.8Т.С. и мисля като за начало да сложа резонатор и крайно гърне, но преди това трябва да погледна дали всичко е заминало или само тези 2 гърнета. Ако всичко е заминало ще слагам права генерация с резонатор и крайно гърне.
@Мupo точно такъв звук искам, но това предполагам си е цяла система за което толкова пари нямам възможност да извадя.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Ето и малко звук от моята по принцип тука из форума трябва да има линк към калколатор за изпускателна система (но немога да го открия в момента може и да съм го гледал преди хакването на форума) където за пресмятането на диаметъра на тръбите се взема в предвид на какви градуси отварят и затварят смукателните и изпускателните валове като ти калкулира изпускателната система на 3 части:Колектор,Средна тръба и Крайна.За моята(колата от подписа)излезна колектор Ф40, средна част Ф50, крайна Ф55 катализатора съм го оставил нямам резонатори.
http://www.vbox7.com/play:50e49100
P.S ако някой иска мога да запиша и без тапите на краините гърнетаAR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp
Comment
-
Първоначално публикувано от t-1000 Покажи съобщениеЕто и малко звук от моята по принцип тука из форума трябва да има линк към калколатор за изпускателна система (но немога да го открия в момента може и да съм го гледал преди хакването на форума) където за пресмятането на диаметъра на тръбите се взема в предвид на какви градуси отварят и затварят смукателните и изпускателните валове като ти калкулира изпускателната система на 3 части:Колектор,Средна тръба и Крайна.За моята(колата от подписа)излезна колектор Ф40, средна част Ф50, крайна Ф55 катализатора съм го оставил нямам резонатори.
http://www.vbox7.com/play:50e49100
P.S ако някой иска мога да запиша и без тапите на краините гърнетаAlfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщениепфф на тъпото с мотор 2.0 16
не е истина ....
на един приятел кат го спираха му викаха ченгетата, "пич чувамете от 3км и само те чакаме да ти видим червения цвят на колата"
по темата: наскоро си говорихме с един приятел и тои ми спомена за някави гърнета със завъррящи клапи вътре нещо като перки....някои да е слагал такова? също каза че освобождавало мотора и дигало коне .....Last edited by alfonco147GTA; d.m.y г., 08:43.Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеЧетов някой от форумa си беше сложил нa мястото нa средното гърне, прaвa тръбa и кaзa че звукa бил отврaтителен. И никой не ми отговори, aко сложa 2 пури нaпример дaли звукa ще бъде по плътен и нямa дa бучи толковa.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеАз съм с резонаторно и крайно проходно само, тръбите са мисля оригиналните Ф55 и не се седи в колата. Утре слагам за средно една пура, дано паднат малко децибелите, че прекалих нещо))
защото съм намислил и аз така да направя.
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
Comment