Известие

Collapse
No announcement yet.

генерация?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
    Аз съм с резонаторно и крайно проходно само, тръбите са мисля оригиналните Ф55 и не се седи в колата. Утре слагам за средно една пура, дано паднат малко децибелите, че прекалих нещо))
    Нормално, така си с изправена генерация! М-у резонаторно и проходно разлика няма!
    Аз съм така на типото ама без по-голяма тръба м-у гърнетата и е малко дразнещо че м-у 2800 и 3000 оборота е най-силния звук, а после се изчиства!

Comment

Като го сложа ще ти пусна клипче със звука да си прецениш, дано паднат малко тия шумове, че куките от километри ме чуват )
      Иначе сега шумът не се изчиства, боботи в ниските яко, а на високите ми пръска ушите, за 15 минути шофиране хванах главобол
      Arena Coast Customs

Comment

Ето колега, направих кратко клипче със звука, дано се ориентираш как е. Колата сега е със задно проходно, средно проходно и резонатор. Пак си е шумна, но не е същото както преди това:

http://www.youtube.com/watch?v=ZZ7UA87iLSo
        Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщение
          За кое говориш колега за хондата или за алфата малко оффф да те питам случайно на хондата да не си боднал двигател К20 )))
          На алфата генерацията,двг-то на хондата е волво нейната генерация ще се преправя кат затопли че нямам много добри условия за работа.
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Колега, направи ли генерацията, дай да прослушаме какво се е получило?
            Arena Coast Customs

Comment

Направих я колега, но има още какво да се желае. Трябва да сменя само крайното гърне с спортно за по-плътен звук, че съм с оригиналното и един накрайник и ме дразни малко звука във високите, но това е заради грозния накрайник Като я направя напълно ще пусна клипче. На мястото на катализатора имам една пуричка и след това до крайното гърне е права тръба с оригиналния размер ф55 мисля че е. Но като цяло съм доволен от звука Мерси за помощта на всички.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
              sigpic

Comment

Мисля, че ще трябва да са ти 2 пури и крайно спортно, само с едната беше кошмарно шумна при мен Но пробвай, дано не е същия ефекта, може да са ти други резонаторите.
                Arena Coast Customs

Comment

Ами напротив не е шумна даже на место не буботи много харесва ми звука само крайно гърне по-плътен да стане и става перфектно. И на мен ми е странно защо не е много шумна
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                  sigpic

Comment

Защото задното ти гърне глуши доста сериозно, като го махнеш става данданията
                    Arena Coast Customs

Comment

моя вупрос е от каде бих могъл да си закупя c.s.c. генерация ? в момента сум с такава на средното гурне си заминава? а и да е тиха

Колега,наблегни на правописа!
                      Last edited by drigata; d.m.y г., 22:03.
                      147 1.8 twin spark

Comment

http://www.performatek.com/Alfa/exha.../PriceList.htm

Тук виж
                        Arena Coast Customs

Comment

Мммм, вчера чух live звука на Pastora и ми напълни душата като я изръчка Поне карайки до него се чу доста добре макар, че бях със затворени прозорци
                          Отче, трябваше още на паркинга да ме подсетиш да я чуя. Аз забравих и се сетих, чак като тръгнахме. Добре, че и ти се сети да я сриташ малко
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

И аз мисля, че е станал приятно-плътен звука, почти няма високи честоти в целия диапазон от обороти
                            Arena Coast Customs

Comment

Working...
                            X