Аз си взех най-накрая формула 1 за РS3...и онлине играта е много яка...особено като попаднеш на рацери от твоя ранг...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Игричките ... PC, PS, PS2 и др. Какво обичате да играете
Collapse
X
-
GP3 - формула 1
това най много съм го играл. Имаше статистика и стигнах до 6-то място на монца ...
Караш си на компа сам - срещу ПЦ опонентите (ти имаш най-слабата кола и на старта си в средата някъде) и си сравняваш резултата на цялото състезание с другите рацери по цял свят- Имаш 24 часа да го направиш, после станаха 4. Нямаш право да се записваш ..
След това направиха лига, отбори искаха кинти, почнах да работя по сериозно и ....
Инача НФС стават за по 1/2 час да се поблъскаш малко.
Колин 2 - превъртяна 3-4 пъти.
С други не съм си губил времето
Това до 2000-2001.ALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
-
От 2003-2007 лиценза за Формула 1 го държат Сони и единствените игри са за ПлайСташион....
За догодина надаването е между Сони, ЕлектроникАртс и Микрософт....
Дано Сони успеят да си продължат договора.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Напипах някаква версия на F1 Challenge - 2007, май Kruza Racing Clan се води. Графиката си е като на всички серии на F! Challenge. Иначе като тръпка бива - пощурявам съседите като извие Ферарито на 19 000 об/мин
Иначе най-жестокия (ама в истинския смисъл на думата) симулатор, който съм пробвал, е Richard Burns Rally - нямам волан с педали и скорости, и всеки опит да мина даден етап завършваше по един и същ плачевен начин...
А за CMR - след 2-ката доста се подобри физическия модел на поведение на колите, но пак нещо не ми достига.
За NFS няма какво да кажа - игра за дечица с комплекси - никакъв реализъм (освен в последните версии донякъде, но пак недостатъчно). Juiced пък е адски глупава - пробвах се да я издържа повече от 3 дни, и не успях.
Ама всичко това си е мое мнение де - може да не го зачитате, ако не ви отърва
Comment
-
Първоначално публикувано от Night_ShadowЗдравейте искам да ви предоложа още 1 много добра игра с коли казва се Test Drive Unllimited играта според мене е върхът има много коли и са направени много реалистично има разбира се и Алфи и картата е просто огромна ако някой може да е намери нека да си е дръпне няма да съжеляваTIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
http://torrents.uteam-bg.net/index.php ами виш тука колега аз от тука си е дръпнах няма да съжеляваш
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBАз си взех най-накрая формула 1 за РS3...и онлине играта е много яка...особено като попаднеш на рацери от твоя ранг...
Comment
-
Колега, Colin 04 за PS2 се намира из виртуалното пространство, макар и да се сваля сравнително бавно от чужбинско
Иначе аз напоследък съм издивял по рейсинг игричките на PS2 - кеф ти Ф1, кеф ти Гран Туризмо 3,4 и т.н.Alfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Az4oКолега, Colin 04 за PS2 се намира из виртуалното пространство, макар и да се сваля сравнително бавно от чужбинско
Иначе аз напоследък съм издивял по рейсинг игричките на PS2 - кеф ти Ф1, кеф ти Гран Туризмо 3,4 и т.н.
Аз последно се запалих по D1 Grand Prix и Burnout 4. Много груби игри!
Comment
Comment