Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 166 2.4jtd vs Ауди 2.5tdi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хора сега ще ме псувате ма вчера обсъдихме темата с видни Алфисти и да ви кажа първо мойто мнение,Алфата 166 150к.с мотора(извинявам се за тове,че незнам коя година е моя грешка)ще падне или е кантар с Аудито.Аудито е 140к.с,5-так със 6-скорости,незнам дали е надувано,но да ви обясня за гонката!

1-вата:аз от 2-ра и той от 2-ра(55км/ч),много грозно за него!!!
    2-рата:аз от 2-ра той от 3-та(55км/ч),малко по-грозно за него!!
    3-тата:аз от 3-та и той от трета(90км/ч),тук се получава интересно,на задната врата ми е до 110км/ч,на 160км/ч между мен и него има една А6-разтояние,и чак тогава го разтеглям здраво.Може би днес(не ми се вярва заради времето)да замерим доста по-силна Алфа с моя кошер,та да видим за какво става въпрос(ма май е надувано,Аудито!!!)

Поздрави!!!
    sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Браво, доста похвално! Още повече на доускурение да го биеш като той е със 6 скорости........много добре
      147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
        Хора сега ще ме псувате ма вчера обсъдихме темата с видни Алфисти и да ви кажа първо мойто мнение,Алфата 166 150к.с мотора(извинявам се за тове,че незнам коя година е моя грешка)ще падне или е кантар с Аудито.Аудито е 140к.с,5-так със 6-скорости,незнам дали е надувано,но да ви обясня за гонката!

1-вата:аз от 2-ра и той от 2-ра(55км/ч),много грозно за него!!!
        2-рата:аз от 2-ра той от 3-та(55км/ч),малко по-грозно за него!!
        3-тата:аз от 3-та и той от трета(90км/ч),тук се получава интересно,на задната врата ми е до 110км/ч,на 160км/ч между мен и него има една А6-разтояние,и чак тогава го разтеглям здраво.Може би днес(не ми се вярва заради времето)да замерим доста по-силна Алфа с моя кошер,та да видим за какво става въпрос(ма май е надувано,Аудито!!!)

Поздрави!!!
        Ето аз предупреждавах че за да го предлагат толкова много ще има нещо правено...Ти знаеш в действителност какъв которник е ТДИ 140 коня
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

а дали е знаел как да я кара или е сменял на 5500

щото с дизелак на втора от 55 и трета от 90 да тръгнете... нещо торта ми се струват работите
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            а дали е знаел как да я кара или е сменял на 5500

щото с дизелак на втора от 55 и трета от 90 да тръгнете... нещо торта ми се струват работите

Колега аз като го разтрелвах,и му казах "на която скорост искаш на тази тръгвай гони си турбота нютони и т.н"сега аз ли съм виновен,че има 6-скорости и са късички,сигурно трябваше да му сложа по-подходяща кутия за замерването..........Той си знае,факт,че това е първото Ауди което леко ме кантари!!!!!!!
            Last edited by Bimbo; d.m.y г., 13:06.
            sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
              Колега аз като го разтрелвах,и му казах "на която скорост искаш на тази тръгвай гони си турбота нютони и т.н"сега аз ли съм виновен,че има 6-скорости и са късички,сигурно трябваше да му сложа по-подходяща кутия за замерването..........Той си знае,факт,че това е първото Ауди което леко ме кантари!!!!!!!
              ама то аз не ти казвам на тебе нищо викам че оногова май май нйи йе от най-ориентираните , ама може и да бъркам
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                ама то аз не ти казвам на тебе нищо викам че оногова май май нйи йе от най-ориентираните , ама може и да бъркам

Просто когато тръгвахме на еднакви предавки(говоря той е на 3-та във 1900-2100об/мин"турбо сила"),аз не бях във силата си със сигурност(това имах впредвид),а че колата му е направена заводски с кутия която не е за този мотор(много къси скорости все пак е дизел и няма кой знае какви обороти да гони!!!)аз немога нищо да направя.А иначе напълно те рзбирам,но бъркаш не е жмульо пичага е и кара доста,знаеше какво прави просто колата не му позволяваше повече!!!

Comment

Working...
                X