Известие

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Италианки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
    Абе не знам, но аз с едно 1.8 GT с 5 човека се захапах с една 166 2.4 JTD на един сфетофар и въпреки явните напани да ме мине не успя Аз се учудих, че го бих Но мисълта ми е, че 1.8 GT не е за подценяване. Дават го по документ, че ускорява до 100 за 10 секунди.
    Стига с това GT ,това е модификация на купето има го и при 1,9 JTD дори.
    По темата,мисля че доста подценявате Бравото,2.0 не е самолет но върви доста за това купе.
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

От старт до към 100 браво 1.8 върви доста яко после умира, докато 2.0 върви обратното до към 100 е зле после понавървява. С мойто QV най вървящото браво до 100 му правех 3 коли после си оставахме така като към 160 лееко ме настига но до към 200 и после пак аз дърпах. И това 155кс с генерация чип и още бог знае какво. По принцип на практика е доста слабо за хартиената информация която дават. Та мисля че БМВ-то няма да има никакъв проблем да го вземе.

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
        Приятели помагайте,днес се замерих с Браво 2.0 16в,и го бих с около 2-коли до 160км/ч като старта беше от място.От летящ старт сигурно ще има още малко преимущество за мен,но с по-малко и то след като преминем границата от 180км/ч!

Ако можете да ми кажете какъв ще е развоя с по-якото Браво и имам ли шанс.........!??Пичагата е твърдо убеден,че ме подминава и то с МНОГО!!!Кажете да го предизвикам ли???Има ли смисъл да залагам пари или ще се набутам!

Знам,че ще ми помогнете и ви благодаря предварително!!!
        От много време се каня да те питам ти на 400м ли се пробваш или как?
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Аз до скоро имах Браво 2,0 20V, докато го имах исках да взема е46 320 гледах няколко екземпляра без подобрения. Стандартното е46 е адски куцо, после като се качих на браво все едно се качвах в колата на батман
          Не знам какво си правил по твоята кола, но ако не си увеличил мощтостта с поне 30ина коня, нямаш шанс срещу читаво браво.
          По каталог БМВ-то го дават 9,9сек. 0-100, а бравото 8 или 8,5 сек в зависимост дали е с VIS мотора. тези 1,5 (1,9) сек. се чувстват много.
          GTV

Comment

Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
            Аз до скоро имах Браво 2,0 20V, докато го имах исках да взема е46 320 гледах няколко екземпляра без подобрения. Стандартното е46 е адски куцо, после като се качих на браво все едно се качвах в колата на батман
            Не знам какво си правил по твоята кола, но ако не си увеличил мощтостта с поне 30ина коня, нямаш шанс срещу читаво браво.
            По каталог БМВ-то го дават 9,9сек. 0-100, а бравото 8 или 8,5 сек в зависимост дали е с VIS мотора. тези 1,5 (1,9) сек. се чувстват много.
            тези 1.5 секунди са си ужасно много,обаче виж че бмв-то върви прилично (не знам дали си гледал клиповете).... мисля че ще е много интересна гонка, според мен на кантар са работите.....

Comment

Колега, аз коли на клипчета не гледам. Знаеш ли какви коли силни на клипчета са оставали в точка.
              В горния ми пост говорих за коли, които са без силов тунинг.
              GTV

Comment

Vins колегите имат предвид, че това БМВ ни е познато и не е някоя Е46ца някъде си Аз съм се гонил с нея, няколко колеги са се гонили с нея, включително и съм се возил няколко пъти и съм правил клипчета от нея

За това и смятаме че има голям шанс за победа:
                Ето да разгледаш:
                http://www.youtube.com/watch?v=qEolN7HxbeU
                http://www.youtube.com/watch?v=v7SRmOtsec8
                http://www.youtube.com/watch?v=3p-OdHB7IN4
                Има още клипчета. Просто виж клиповете в моя профил в които фигурира името "Bimbo"...А всеки сам решава дали да вярва на клипове

Бимбо тази вечер времето май ще е хубаво за летящи...Айде пускай се и ни кажи какво е станало
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Колега, аз коли на клипчета не гледам. Знаеш ли какви коли силни на клипчета са оставали в точка.
                  В горния ми пост говорих за коли, които са без силов тунинг.
                  а аз говоря конкретно за бимата на колегата не за други

Comment

Да аз съм се гонил с HGT само, че купе и добре го разтрелях иначе тая бавария добре варви ако момчето иска може да я замерим някой път

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Искам да ви благодаря за информацията,и да ви кажа,че съм олигофрен щото явно пак не съм разбрал какъв модел е колата с която се замерих!!!Искам да ви кажа,че ви уважавам страшно много като форум и като приятели(както с тези с които съм се запознал така и с тези които тепърва ще се запознавам!!!)Гонка ще има,чакам Фиата да каже и ще сигнализирам!!!Вчера гледах клипове на такъв Фиат и не съм впечатлен много,върви доста по-малко от Астра ГСИ,и си мисля,че ще ...................!?!ако се вземе на въпрос мойте победи над Опел!!!

Благодаря ви и поздрави!!!Още мнения също ще са ми от полза!
                      Last edited by Bimbo; d.m.y г., 19:20.
                      sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Колега Бимбо нищо не каа за гонката явно не искаш няма ядове

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщение
                          Колега той и да се навие на гонка според мен всичко ще е за спорта, с тази Хонда доста ще го биеш
                          Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

Колега Bimbo само си попаднал на поредното умряло Браво 2.0 20в 147к.с. че то др не останаха
                            мисля че с читаво Браво 155к.с. ще сте накантар щом ти навярвяма баварата ама все пак всичко зависи от гарнитурата на между седалката и волана

Колега acko88 а сигорен ли си че алфетата ти е 105 к.с. а не малко отгоре ,че с моия кошик ,1.9-ки 105к.с. като твоита на газ им правя към кола разлика в движение ,на бенз дори неми се е налагало

Поздрави от У.К.
                            Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
                            Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
                            ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщение
                              Колега Bimbo само си попаднал на поредното умряло Браво 2.0 20в 147к.с. че то др не останаха
                              мисля че с читаво Браво 155к.с. ще сте накантар щом ти навярвяма баварата ама все пак всичко зависи от гарнитурата на между седалката и волана

Колега acko88 а сигорен ли си че алфетата ти е 105 к.с. а не малко отгоре ,че с моия кошик ,1.9-ки 105к.с. като твоита на газ им правя към кола разлика в движение ,на бенз дори неми се е налагало

Поздрави от У.К.
                              Не тази ми 146-ца найстина е напълно сток,все още нищо не е правено по нея,даже багажника ми е пълен с боклуци 60-70кг.Просто колата ми е читава и всичко и е ОК Иначе както написах едното браво което се кара на газ го бия 1-2 калника а за другото казват че вървяло повече значи сигурно ще ме тупне ма кво ми дреме 7.5/100км с педала до ламарината и нафта на 1.20лв
                              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщение

Приятелче,нямаш проблем само,че този уикенд съм зает и няма да мога,ако си навит ще се разберем за другата събота и ще се замерим!От мен нямаш проблем заставам на чертата!!!Пиши ако си съгласен да се организираме отсега!!!Тоя с Фията се крие хахахахахаха,май го хвана страх,бил чел Опел форума и като видял,че няма желаещи за сверка с мен(незнам поради каква причина........!)се поразобедил!!!
                                sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Working...
                                X