Известие

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Италианки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщение
    Здравеите Колеги
    Следя темичките на Колегата Бимбо тук във форума ,и немога да разбера защо така го нападе ...и аз се очудих че браво ХГТ е паданло от 320 ама може ,колата му е в кондиция и си наварвява и пича като гледам на никои не е отказал и сверка
    Е имах един познат от Плд които караше Е36(4 врати) и до последно викаше че е му 2.0 двигателя а тои се оказа 2.8 ... тогаа да му се заядеш че се прави на луд ОК
    Правете си кефа и тва е

Порздрави от дъждовна Англия
    Аз попринцип няма какво да крия който иска слага пари на капака,и отиваме при който кажете(монтьор)и в който кажете(сервиз)!!!Колега как само ми обясни неможахте да забележите по вървежа,че колата не е 2.0,а 2.8?!???????????Разликата да не кажа е ..............................................наби ваща се на очи,а ми фрапираща!!!

Поздрави!!!

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Все ще се набараме някой път като съм в СФ и има борби......

С теб ми е много мерак от много време,но сам знаеш,се разминаваме по ред причини!!!

Поздрави!!!
    sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
      !!!Колега как само ми обясни неможахте да забележите по вървежа,че колата не е 2.0,а 2.8?!???????????Разликата да не кажа е ..............................................наби ваща се на очи,а ми фрапираща!!!
      Тука е прав. Ако беше 2.5 или 2.8 много яко щеше да ви обезкости според мен. QV-та и тн.

Comment

да бимбо е прав всеки може да си налива каквото иска в колата негова работа и ако е 2.8 просто тези коли с които има стартове въобще ще се чудят закакво ставаше на въпрос .впрочем ако има в околията на плевен 145,146 ,или гтв с 2000 куб.двигател моля да ми пише да се оговорим за един старт че вече не издържам хохохо
        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Бимбо,ти па кво се засегна?!Върви си ти колата и това е.Ясно е на всички,че не е сток,щото за 20-ка върви дооста.
          328 не е някакъв връх...Моето е без никакви подобрения и ако се пусна с Миро,сигурно ще вървим наравно до 100-120 Някой път ще го взема в Сф да пробваме.
          Mercedes ML 63 AMG 07'
          159 TI 2.4JTDm SW 09'
          156 2.0 20V Turbo
          VW Phaeton 3.0 TDI 09'
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
            Бимбо,ти па кво се засегна?!Върви си ти колата и това е.Ясно е на всички,че не е сток,щото за 20-ка върви дооста.
            328 не е някакъв връх...Моето е без никакви подобрения и ако се пусна с Миро,сигурно ще вървим наравно до 100-120 Някой път ще го взема в Сф да пробваме.

Не се засягам колега,а по скоро се дразня,с който съм се запознал знае какви козове имам във резервоара и никога не съм го крил,затова се подразних............,но както и да е..............!На Миро 145-цата неискам да коментирам..........нали се сещате ако излезе друго ку-ве 2.0 т-спарк срещу него,че другия няма да участва във състезанието.......................!От кола до кола има разлика и то голяма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

VANKATA брат не се засягаи но 156 въобще не може да върви наравно с qv-то дори и пипана имам доста стартове с 156ци от плевен и просто са доста мудни а за на миро ку ве-то доколкото чувам било бая вървящо тъи че по добре не се пробваи че ще се разочероваш иначе нямам нищо против 156ците но за гонки не стават
              алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                VANKATA брат не се засягаи но 156 въобще не може да върви наравно с qv-то дори и пипана имам доста стартове с 156ци от плевен и просто са доста мудни а за на миро ку ве-то доколкото чувам било бая вървящо тъи че по добре не се пробваи че ще се разочероваш иначе нямам нищо против 156ците но за гонки не стават
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42848

Дали, колега? Според мен, надали

Comment

Стига бе хора, слагайте си гориво, чипове и т.н и на чертата, няма значение кой с какво е, Бимбо е бил коректен винаги.
                  Arena Coast Customs

Comment

Пичове колата влиза в бокса за малко-за подмяна на консумативи,всички филтри,иридиеви или платинени свещи,масло състезателно масло:

Предназначение: Специално разработено да покрие най-високите изисквания при състезателните двигатели. Най-подходящо за многоклапанни и турбокомпресорни бензинови двигатели на състезателни и спортни автомобили.
                    Свойства и предимства: Отлична стабилност на масления филм при високи температури. Изключителни детергентни (миещи) и диспергиращи (предотвратяващи натрупването на отлагания) свойства. Поддържа постоянно налягане при висока температура. Добавените синтетични естери увеличават многократно устойчивостта на маслото от летливост (изпаряемост).100 % синтетично масло най-доброто от вискозитет 5W40. Изключителна стабилност при висока температура и устойчивост на маслото от „срязване”. Отлични качества при ниски температури, (предотвратяващи натрупването на отлагания) свойства. Оптимална защита за двигателя при първоначалното запалване. Запазва двигателя чист, дори и при изключително тежки условия на експлоатация. VX 1000 5W40 надвишава изискванията на основните производителите, ACEA и API.
                    Стандарти и одобрения:
                    ACEA A3/B4-04
                    API SM/CF
                    BMW Longlife 01
                    MB 229.5

VW 502.00/505.00 PORSCHE

Сега го нямаме в магазина(че свърши) и чакаме доставка чак другата седмица!!!В момента маслото ми е за смяна и не ми се натиска много много(особено с тия лайна дето ги сипвам!!!)и предполагам,че към 5-март съм на линия със всичко сменено и готов за стартове!!!Мисля и да махам прекъсвача та имам малко работа по колата!

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                      Аз попринцип няма какво да крия който иска слага пари на капака,и отиваме при който кажете(монтьор)и в който кажете(сервиз)!!!Колега как само ми обясни неможахте да забележите по вървежа,че колата не е 2.0,а 2.8?!???????????Разликата да не кажа е ..............................................наби ваща се на очи,а ми фрапираща!!!
                      просто пича мн рядко натискаше десния педал до краи.
                      и не е слагал повече от кола разлика на противника си...
                      а като вдигне капака ,кво да видим 6 цилиндара...
                      аз несъм толкова запознат с BMW и разлика неможах да видя
                      Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
                      Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
                      ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

ROMAN брато ас ти говоря за 156 2000 куб. ти ми говориш за фиат турбо маи не си прочел правилно
                        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

ROMAN брато ас ти говоря за 156 2000 куб. ти ми говориш за фиат турбо маи не си прочел правилно
                          Е да де само разликата е ,че е 20 клапана и има турбо и не е 150кс. ,а е 220кс.
                          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Не си прочел това, което ти дадох Я пак го прочети ама до край.

П.П. Никъде не си споменал 2.0 ТС. Чисто и просто спомена 156-и

Comment

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:44 ----------

пропуснал съм да напиша че става въпрос за 2000 куб.извинявам се но колегата иска с 2000 156ца да се пуска с бимбо тва ми е била мисълта. сори
                              алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщение
                                просто пича мн рядко натискаше десния педал до краи.
                                и не е слагал повече от кола разлика на противника си...
                                а като вдигне капака ,кво да видим 6 цилиндара...
                                аз несъм толкова запознат с BMW и разлика неможах да видя
                                Ауу е сега го разкриха Bimbo!!! Ква била конспирацията значи....
                                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                                BMW 328i

Comment

Working...
                                X