Известие

Collapse
No announcement yet.

За предателството на швабата!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За предателството на швабата!

Ко ви е мнението за ку......ката постъпка на гадната шваба Шумахер?
    Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

курвенска, курвенска колко да е курвенска...нека не забравяме, че точно Рос Браун беше геният зад кариерата на Шумахер през доста години, а и също така доста важен е фактът, че Шумахер бидейки немец дълго време беше оплюван, че се състезава за противника. А и в професионалния спорт където парите ръководят всичко няма лоялност и предпочитания. Самия Лука Ди Монтедземоло дълго време навиваше Шуми да кара и той като се съгласи Ферари вече преговаряха с Алонсо. Реално погледнато нищо курвенско няма. Да давам ли пример с Кими във Ферари? А Алонсо във Ферари?
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

А изказвания от рода на:Ферари за мен е живота и че това е единствения тим за който мога да работя и т.н.
      Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Голям пич. На някой ако му се работи с жабари за мен е луд.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Колега,тук няма нищо лично.Бизнес като всеки друг.От това няма да спра да харесвам Шумахер,между другото той не винаги е бил във Ферари,нито ще спра да харесвам Ферари.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Напоследък се хванах че толкова не ми пука вече за Мишо - в смисъл не както преди......Алонсо да им чупи кофите ще съм доволен....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Мен пък ще ми е много къф да му излезе вече късмета на Маса.Кефи ме това момче

Comment

Мишо е велик пилот! Тва никой не може да го отрече. Жалко, че отива при противниците. А Алонсо - който беше опонент на нашия Мишо, сега е от нашите и ще трябва да викам за него?!?
                Толкова съм раздвоен, че ми иде да се гръмна...

Ферари е кредо, ако ще и Сергей Станишев да го кара, пак ще развявам флагът на Ферари!!!
                Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от alfamilano Покажи съобщение
                  Ко ви е мнението за ку......ката постъпка на гадната шваба Шумахер?
                  Същото, каквото ми беше и за Ферари след като го "изритаха" през 2006-та, за да могат да вземат Кими.
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Мишо е велик пилот! Тва никой не може да го отрече. Жалко, че отива при противниците. А Алонсо - който беше опонент на нашия Мишо, сега е от нашите и ще трябва да викам за него?!?
                    Толкова съм раздвоен, че ми иде да се гръмна...

Ферари е кредо, ако ще и Сергей Станишев да го кара, пак ще развявам флагът на Ферари!!!
                    Те това е то.Като те ритне кончето между рогите,мозъчните увреди са непоправими

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Те това е то.Като те ритне кончето между рогите,мозъчните увреди са непоправими
                      Посочи ми един неувреден тук, в този форум ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Посочи ми един неувреден тук, в този форум ...
                        Знам ли?Може някой,докато си кара италианката да му се мержалее мерник на капака

Comment

Няма такива По темата - това е един от най-комерсиалните спортове , всичко е пари ... Шуми е добър пилот , но си има интереси човека
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Според мен , постъпката му изобщо не е к...а . Съвсем в реда на нещата.В големия спорт е така . Колко футболисти преминаха от Барса в Реал , а ?!? А обратно ???
                            Така е - където играят големите пари !
                            ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

И аз лично не съм щастлив че Мишо е в мерцедес гп, но погледнато реално, ще има по-голяма интрига, ако все още го бива, защото от пилотите в момента само Алонсо е в класа му! Така че очаква ни един интересен сезон 2010 във Ф1, поне откъм битката на големите. Отделно и в другите отбори има интересни размествания.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                              X