Известие

Collapse
No announcement yet.

AR 1.7TS vs BMW 520

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от EvgeniiM
    Докато не ги дръпнете двете коли не се знае коя е по - по , и на мен ми се струва че мойта върви повече от на Насо и БАтвас , ма други друго казват, гонки му е майката
    Прав си докторе... то и на мен ми се струваше, че твойта върви по-бавно, а ти ми каза точно обратното. Къде е истината, нейде по средата ще да е явно, та давайте печките на тртейо да мери
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
      Тая темичка стана нещо много анти- определена марка, айде спрете се малко

Нищо лично към БМВ, ама Вирусо и Кире нешо дизело фалат збръкале съ са
      Братийка,айде покарай малко ТУРБОдизел и после думай,а?! Нали имах 155 2.0тс?-На старт е по рязка и дотам! Ка4иш 4 4овека и по баирите обесва! Трябва винаги в обороти да я тири4каш.Ако особено БМВ-то ТДС не си му убил инерцията и има лек наклон или дълга права ,особено ако скоростта е над 130-свършил си! Айде бъдете малко по-овективни! Логи4но ще изпревариш 520 на старта,ама на Старта,след това не съм сигурен,особено след 130км/4.Вманиа4авате се ве4е!
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

520 ще го бия от старт до безкрайност, 525тдс май май също
        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

...
          Last edited by pooh; d.m.y г., 13:06.

Comment

А аз не казвам че ТУРБО дизела не върви - даже съм решил следващата ми да е 156 2,4 ЖТД - а и знам как върви на петко 1,9 ЖТД 8 клапаново макар- и с тоя въртящ момент как дърпа. Просто темата беше за 520 бензин. За това съм убеден че на дълъг път пак не може да ме мине- не може и на максимална - просто конете не му стигат за тази тежест за да продължи да ускорява след 190-200.- макар и да му е дълга петата. А дори и да има такава права - нали се сещаш с колко ще го водя докато се набере до толкова.
            Иначе турбо дизелите вървят яко - казах ви че на колегата 525 тдс бая дърпа(карах го един ден)- ще го накарам да пробваме на магистралата.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
              Иначе турбо дизелите вървят яко - казах ви че на колегата 525 тдс бая дърпа(карах го един ден)- ще го накарам да пробваме на магистралата.
              нема какво да пробваш, то е пробвано даже с е39
              ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                А аз не казвам че ТУРБО дизела не върви - даже съм решил следващата ми да е 156 2,4 ЖТД - а и знам как върви на петко 1,9 ЖТД 8 клапаново макар- и с тоя въртящ момент как дърпа. Просто темата беше за 520 бензин. За това съм убеден че на дълъг път пак не може да ме мине- не може и на максимална - просто конете не му стигат за тази тежест за да продължи да ускорява след 190-200.- макар и да му е дълга петата. А дори и да има такава права - нали се сещаш с колко ще го водя докато се набере до толкова.
                Така ли? И колко е тежко според тебе БМВ-то 520?
                164 тс на дълго ще я биеш ли? Много ми е интересно
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                  Тая темичка стана нещо много анти- определена марка, айде спрете се малко

Нищо лично към БМВ, ама Вирусо и Кире нешо дизело фалат збръкале съ са
                  Братийка,айде покарай малко ТУРБОдизел и после думай,а?! Нали имах 155 2.0тс?-На старт е по рязка и дотам! Ка4иш 4 4овека и по баирите обесва! Трябва винаги в обороти да я тири4каш.Ако особено БМВ-то ТДС не си му убил инерцията и има лек наклон или дълга права ,особено ако скоростта е над 130-свършил си! Айде бъдете малко по-овективни! Логи4но ще изпревариш 520 на старта,ама на Старта,след това не съм сигурен,особено след 130км/4.Вманиа4авате се ве4е!

Да не съм му убил инерцията, да е над 130, а още нещо ? Това че бензина требе да е на обороти е нормално (дизела умира при 4500 оборота ние при 7000 примерно). Не мисля, че с 4 човека ще имам грижи над 200км/ч на "лек наклон", но това е друга тема. Да дизелите вървят и са добри, не искам да споря за това.... ама вие от майтап не разбирате (айде покарай малко фейслифтнато КуВе и после думай )

П.П. Само да питам, 520 или 525тдс колко могат на 5 ?

П.П.П. Вирусо сега да не ми се разсрди !
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                    A ти си наистина голям оптимист,да знаеш!После много ясно,4е ще ви подиграват от някои форуми.Мислете трезво!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

??? ????? ????? ?? ????? ?? ???????? ???? ????? ? ?? ??? ?? ????? ? ????? ???? ??? ????? ?? ?? ?????????? ???? ???? ????? ???? ?????? ? ?? ??????? ?...???
                      ________
                      Medical marijuana
                      Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:32.
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

164 2.0 ТС отвява 520 БМВ и на дълго и на късо.
                        Даже някъде гледах филмче между 164 2,0 ТС и 525 бензин- 164 го отвя ама беше само за растояние 400 метра - на татък не знам. Ама и МБВ-то беше 525.Така че мисля за 520 няма грижи.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

До Насо-ФИАТ НЕ КАРАМ! Еле па кола с половин табло!
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

A ти си наистина голям оптимист,да знаеш!После много ясно,4е ще ви подиграват от някои форуми.Мислете трезво!
                            е ти искаш да ми кажеш, че тези два екземпляра са по-бързи ли.
                            за 520 въобще не ща и да коментирам, 525тдс понавървява верно е, но малко не му достига.
                            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

та давайте печките на тртейо да мери
                              язе ко да им мерим на дизелаците?

аз на бмв харесвам една серия дето почва с 6

иначе примерно 318 тдс е гоуеееемо дърво - питайте андрпо как го наплю
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

520 ?? ?? ??? ?? ????? ?? ???????????, 525??? ??? ??? ????
                                A ?? ?? ???????? ????? ????????,?? ?????!????? ????? ????,4? ?? ?? ?????????? ?? ????? ??????.??????? ??????!
                                ? ?? ????? ?? ?? ?????, ?? ???? ??? ?????????? ?? ??-????? ??.
                                ?? 520 ?????? ?? ?? ? ?? ??????????, 525??? ??????????? ????? ?, ?? ????? ?? ?? ???????.
                                ?? ??? 520 ?? 6???? 150?.? ??? ?????? ????? ???????????? ? ?? ??????? ?? ?? ?????! ??? ?? ????? ? ?? ?????? ?? ???? ?? ??????? ??? ?????.
                                ________
                                Suzuki h engine
                                Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:32.
                                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                                X