Евала на Роман, че си удържа на думата !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 166 2.4JTD (Roman) vs Calibra 16v
Collapse
X
-
Искам да кажа на момчетата само едно:Дълбок поклони пред двамата за това което сте направили на това време и само факта,че сте от различни градове е достатъчно показателен,че сте истинси пичове и достойни рацери!!!!!!!Евала!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by Bimbo; d.m.y г., 21:13.sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеЗначи колегата ми предложи летящ от 30км/ч той на 2ра, аз на 1ва ... просто с турбодизел и бензин на летящ старт няма как да стане и двата автомобила да тръгнат от една и съща предавка.
Мисля, че 166цата за килограмите си доста добре върви, но и да не забравяме, че има подобрения които не са малкоКолегата е много точен и се разбрахме следващия път от място да ги пуснем като е сухо времето
Няма смисъл да се оправдава 166цата с килограмите защото съотношението кг/к.с. на двата автомобила ще е еднакво. За мен колата му върви много добре, като вземе предвид и другите ми клипове с другите ми опоненти може да предположи какви автомобили побеждава
Това е за сега :Р
33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСя не знам марката ли да подкрепя, или горивото......
няма да подкрепяш ръждивите опели я
а пък за горивото ще го доуточним с колегата,като се пуснем (само да се разберем на Л.С кога и къде)
да видим какво ще стане със сериозно напомпан дизел с-у стоков турбобензин със 170 коняLast edited by abart_; d.m.y г., 12:39.146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщениеГоляма борба ше бьде
тъкмо по-забавно да става146 Turbo
Comment
Comment