Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 1.9 JTD (by Zmeycho) Vs. Others...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Мда, предположих че е от място, но за да се разбере състоянието на две коли, без драйверите да имат голямо значение, не е ли по добре да се направи летящ старт, при положение че и двете са дизел, и че е мокро.....????
    Летящия старт в повечето си случаи, не води до равностоен старт, а и конкретно в случая нямаше достатъчно пространство за такъв...
    На втората гонка на която е и клипа, сериозно превъртях гуми и на 1-ва и на 2-ра предавка,но тва не ми попречи пак да го лъхна

Иначе си прав, че тренинга и опита също оказват своето съществено влияние
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
      Летящия старт в повечето си случаи, не води до равностоен старт, а и конкретно в случая нямаше достатъчно пространство за такъв...
      На втората гонка на която е и клипа, сериозно превъртях гуми и на 1-ва и на 2-ра предавка,но тва не ми попречи пак да го лъхна

Иначе си прав, че тренинга и опита също оказват своето съществено влияние
      И още една идея сменете си колите и ако резултата е същия, да иде чипнатия на диагностика преди диното, пък ако е наред тогава убивайте Петко.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        И още една идея сменете си колите и ако резултата е същия, да иде чипнатия на диагностика преди диното, пък ако е наред тогава убивайте Петко.
        Няма причини поради които да се налага Вовата да и прави диагностика, защото просто няма оплаквания, а той повярвай ми има усет за това има ли проблем дадена кола или не и още повече лично неговата...

Така, че за жалост ли за радост ли май остава само последния вариант...
        SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
        SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
        SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Working...
        X