If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съмнява ме, пунтото е по леко... в най лошия случай ще вървите на равно ... поне така си мисля ?
най важно е да мога да вкарам конете на асвалта , че е много голяма въртелешка на гуми в по студено време и си боксувам до 3 та и много ускорение докато не стъпи
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Ебати хранилката и нищо налице .... вярно ,че сега времето е малко шит ама докато стопли дано се намери някои за старт ,че ми е безинтересно вече ...
Тука гледам се пише ,че колата ставала само за рейсинг и нищо друго .... искам като дойде време за старта да я поогледате колата хубаво да видите какви екстри има и да се замислите дали става само за това и какъв варел била и т.н. .... и не забравяйте ,че това ми е евридейката .... аз кола за рацинг имам по-силна и живот и здраве скоро ще имам брутално силна
Еми значи имаш яката евридейка,мой колега има такава Хонда,следващия модел обаче,може някой път като праите дръпки да дойдем с него,аз също бих се пуснал с теб,със 155-цата,ма съм прекалено евридей за теб
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Професоре - работил съм в официалния сервиз на Хонда и преспокойно мога да ти кажа че от хонди неразбираш явно! Колата е точно 160 коня, не 163, 165 или 168 и т.н. Второ оборотомера си баш до 9000!!! Трето че не е 1100кг ама тва го има и в нета, не съм образователна програма да ти разширявам кръгозора. Съжалявам ако взучи грубо, но когато не си сигурен в нещо по-добре недей да се изказваш, не е ли така?
п.п.Няма значение заводски данни и т.н. според мен - момчето кара супер готина кола, и може да парадира с нея докато някой не го бие разбира се
Моля без обидни квалификации, казах го ориентировъчно, никой не съм искал да засягам, Оборотомера е до 10 000 сток, лично няколко пъти съм я карал, не пречи да има изключения. Колата е от последните VTI 2000 г. внос от Англия. Твърдя и натвърдвам - 10 000 сток. За 3-те коня съм в грешка.
Моля без обидни квалификации, казах го ориентировъчно, никой не съм искал да засягам, Оборотомера е до 10 000 сток, лично няколко пъти съм я карал, не пречи да има изключения. Колата е от последните VTI 2000 г. внос от Англия. Твърдя и натвърдвам - 10 000 сток. За 3-те коня съм в грешка.
А това че ти ми даваш пример с шеста генерация, а колата на момчето е пета генерация май много не си се замислял а? Айде край на безмисления спор! Аз лично съм изкефен от Honda-та и следващия път ще гледам да дойда да си полафим
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Ебати хранилката и нищо налице .... вярно ,че сега времето е малко шит ама докато стопли дано се намери някои за старт ,че ми е безинтересно вече ...
Тука гледам се пише ,че колата ставала само за рейсинг и нищо друго .... искам като дойде време за старта да я поогледате колата хубаво да видите какви екстри има и да се замислите дали става само за това и какъв варел била и т.н. .... и не забравяйте ,че това ми е евридейката .... аз кола за рацинг имам по-силна и живот и здраве скоро ще имам брутално силна
дай боже всеки му да има такава ежедневка
моята не става за ежедневка щото харчи много и често посещава бокса и за това ми е само лятна кола
но уважавам японеца и ще ми е радосно да се запознаем , пък за фъна да премерим машините
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment