Известие

Collapse
No announcement yet.

06.03.2010 Бояна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първо на Баумакса е адски неравно,ма адски(мое мнение)!Полицията идва всеки път!Май магистралата ще стане новото място за замервания на хора които не искат да гледат клипове и да се хвалят колко са им бързи колите(пред другите),а просто да се замерват и да си правят кефа!Вярно хубаво е да има видео и да се каже коя кола е по-бърза,но всичко трябва на първо място да е за кефа и после за престижа!

Пичагата с 156-цата не ми е писал,че ще идва!Иска ми се с него да се замеря!
    sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

re

Bimbo,и аз съм пичага,и аз имам 156-ца и мисля да дойда

QUOTE=Bimbo;656318]Първо на Баумакса е адски неравно,ма адски(мое мнение)!Полицията идва всеки път!Май магистралата ще стане новото място за замервания на хора които не искат да гледат клипове и да се хвалят колко са им бързи колите(пред другите),а просто да се замерват и да си правят кефа!Вярно хубаво е да има видео и да се каже коя кола е по-бърза,но всичко трябва на първо място да е за кефа и после за престижа!

Пичагата с 156-цата не ми е писал,че ще идва!Иска ми се с него да се замеря![/QUOTE]
      Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
      Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Еее идеално най-накрая да отиде едно хубаво JTD, та да ни защити Да усети Bimbo disel power
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Бимбо асфалта на Баумакс си е перфектен все пак всеки ден съм там.Куките идват хората се разотиват или минават от другата страна на Петрола,след това куките си тръгват и всичко отначало

Орлине неси ли спомняш че и на Баумакса има сфетофар.
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

и на мене ми се иска да се пусна ама съм след основен ремонт и наи много пак да влезна в сервиза но може да доида да погледам само се разберете къде а междудругото на 202 ра мн рядко седят полицаи и то след 22ч почти не съм виждал
            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

На баумакса неравност и дупка не съм усещал ... Сега може и да са се отворили не знам одавна съм минавал ... Ама бях за малко разни гУфуве бяха тежките с мизериите и простотиите...

Comment

Ако искате елате на магистралата(там стават най-хубави стартовете) никой не ни притеснява,а пък и никой не карам на сила да идва!Според мен ако дойдете на магистралата ще се получат хубави замервания тъй,че аз ви чакам!Състоянието на асфалта за мойта кола и моето окачване е ЛОШО на Баумакса(повтарям никой не натоварвам с моето мнение)така аз мисля!
                sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Aко е на магистралата, там съм 99.9%.
                  Ще пиша в събота, ако случайно ми изникне нещо друго, но вероятността е малка.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Аз ще дойда кадето и да е,но пак си оставам с мнението че магистралата е най-непрактичното място,на гробищата също е по-добрия вариант.
                    Бимбо незнам с какво окачване си,аз съм с гуми 205/40/17 спортни пружини Спарко и газови 2-но действащи,ти прецени

Comment

Когато ходих на Баумакса запоследно бях с 225/45 17-ки,със окачването което ще видиш колко е ниско(задирам много на легналите на стария терминал на летището!!!) и сам ще прецениш какво е на твърдост!Непрактично е поради разтоянието за обръщане иначе........!Човек на гробищата също идва полиция,има кучета,пък и е в града незнам мое мнение!Много повече варианти за дръпки има на магистралата(повече разтояние),и асфалта е хубав!всеки който беше ще каже,че на сбирката беше яко и си прекарахме страшно(въпреки времето)
                      Last edited by Bimbo; d.m.y г., 15:10.

Comment

ре

Напълно те подкрепям колега.Най безопастното място е и най добре може да се прецени дали колата ти върви повече в ниските или в високите и т.н

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                        Когато ходих на Баумакса запоследно бях с 225/45 17-ки,със окачването което ще видиш колко е ниско(задирам много на легналите на стария терминал на летището!!!) и сам ще прецениш какво е на твърдост!Непрактично е поради разтоянието за обръщане иначе........!Човек на гробищата също идва полиция,има кучета,пък и е в града незнам мое мнение!Много повече варианти за дръпки има на магистралата(повече разтояние),и асфалта е хубав!всеки който беше ще каже,че на сбирката беше яко и си прекарахме страшно(въпреки времето)
                        Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
                        Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                          Добре колега няма да спорим повече кадето и да е важното е да се саберем,но все пак нека и колегите искажат мнение и заедно да решим каде ще е за да е 100% сигурно и да няма объркване.

Comment

за едната гонка винетка нема да си купя
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp
                            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                              за едната гонка винетка нема да си купя

Аз мога да изброя поне 4 човека, които не ползват винетка до там...

Иначе последно Бимбо реши за срещата..
                              Събота 6.03.10г. на Лукойл/Хепи на магистралата Който желае нека заповяда и аз ще дойда да си полафим
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

мисля и аз да намина
                                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                                ех.. Малкото КуВе
                                sigpic

Comment

Working...
                                X