Известие

Collapse
No announcement yet.

06.03.2010 Бояна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето клипчета на въпросната хонда...Мисля че всички останали коментари и мерене на пишки за излишни.

Колкото толкова...
    http://www.vbox7.com/play:86781db6

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:29 ----------

Опааа ето качих и аз моето видео от тази вечер Все пак никога не съм ви оставял без видео таа нямаше как и този път да ви оставя Специално за всички фенове

Фиат браво 1.6 16в.... 103коня с обикновенна плочка и гонка на газ Хаххах голям купон стана
    Отдясно е Furious_155 срещу него беше гонката...

От ляво е Thecleaner нещо само се мърдаше напред назад

Ето видеото Хихихи
    http://www.youtube.com/watch?v=X4vc50KqrLc

EDIT:
    Ванка не можах да се сдържа да те бръмна с фиата хиихихихи
    Last edited by VFTI; d.m.y г., 01:50.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Ето видеото Хихихи
      http://www.youtube.com/watch?v=X4vc50KqrLc
      Венцииии ах тииииииииии... вика 4-та а той на 3-та старт ми прави!!! Ако на 4-та бях над 2600 оборота пак щеше да ви мирише на твинспарков бензин само че тръгнах на 2200 и до 2600 няма НИКОЙ!
      Добре че нося на шеги, ама ще те тупна на някой светофар като си с плочката на 2.0-ката.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

[QUOTE=VFTI;658672]Ето клипчета на въпросната хонда...Мисля че всички останали коментари и мерене на пишки за излишни.

Колкото толкова...
        http://www.vbox7.com/play:86781db6

Понаварвява Хондата
        sigpicAlfa Romeo 155 1.6 16V 120hp Graduate-ex
        Lancia Kappa 2.0 20V 146hp-ex
        Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB CF2 "PROGRESSION" 204hp-ex
        Fiat Brava 1.9JTD SX

Comment

Е ти май се превъзбуди малкоКъде видя "толко много" че не мога да се сетя
          На 4-та минах 325-цата и почнах да те настигам.

Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщение
          Не бе не върви ... просто се зачудих как ще паднe толко много 2.4jtd чипната ...
          Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
          Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Много се кефя да чета тая тема

155 2.5 V6
            Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Да напиша и аз,колегата Соф_бг ме би с толкова,че ме е срам да кажа!Имайте впредвид,че от 3-та сложи 5-та като видя колко ме дърпа!!!!!!!Според него,а и според мен на колата ми и има нещо!Факт е,че вървях абсолютен кантар с 20-ка Е46 до 200км/ч и после го бия кола над 200км/ч(до към 220км/ч)!Предобрих я с добавките,и се получи яко спъване!Ще ходя на доктор,и ще проверя дали няма някакъв друг проблем!

Тове не променя факта,че съм паднал с адски много,дори и след като оправя колата не си и помислям,че ще мога да бия Соф_бг,просто разликата ще бъде по-малка!

За на Рибата Хондата,колата има поне 5-пъти по-хубав клип,но не го намирам!Неговата хонда върви адски прилично(ако ме разбирате какво искам да кажа)нормално е да бие дизелова Алфа с чип(камо ли то и добра като на Соф_бг)просто е много добре направена Хонда с малки козове!
              Last edited by Bimbo; d.m.y г., 09:15.
              sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                Предобрих я с добавките,и се получи яко спъване!Ще ходя на доктор,и ще проверя дали няма някакъв друг проблем!

!
                Трябвало е да се пуснеш с друга кола, с която сте се състезавали за да видиш как върви колата ти след подобренията
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
                  Е ти май се превъзбуди малкоКъде видя "толко много" че не мога да се сетя
                  На 4-та минах 325-цата и почнах да те настигам.
                  Не знам за 325, ама когато се пробва на връщане с е39-та 540 много малко устиска. Май бяха само 3-4 секунди. Не ми се вярва да не си натискал защото автомата свали зъб и я натиснахме.

Според мен трябваше малко повече да задържиш. Поне до към 180. Все пак 540 е 2 тона леген.

Comment

Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщение
                    Имам и хюндай турбо да
                    А старт няма смисъл да се прави с тая алфа ..... мноого е слаба ... аз за тва питах дали сички са толко спрели
                    Другите само на задна се движат, че е най-силна
                    Опитваш се да предизвикаш някой или си го мериш с клавиатурата?

Не само "онази" 156-ца може да ти отупа легена

п.с. Хайде сега и аз вкарах интрига

btw ... Много хубави гонки и добре сте се забавлявали
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
                      Не знам за 325, ама когато се пробва на връщане с е39-та 540 много малко устиска. Май бяха само 3-4 секунди. Не ми се вярва да не си натискал защото автомата свали зъб и я натиснахме.

Според мен трябваше малко повече да задържиш. Поне до към 180. Все пак 540 е 2 тона леген.
                      Чак 2 тона да е ... ама е 4 кила мотор . А не 2.4 ... Знаем , че 540 върви като лудо , защо трябва 2.4 печка да го удържа ? А за хондата , тя си върви . Браво за хубавата вечер
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• re

Натискаш но вие почнахте много пред мен и за тва я пуснах после)

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение

Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

• Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение

Колега да ме извиняваш, но няма място за сравнение между тези две коли. Първо е далече от два тона(с около 200-250кг) и второ, ако не ме лъже паметта, сток трябва да е около 280 коня тоя леген, почти два пъти на дизеловата алфа. Тъй, че пак бая е удържал . А разликата между 325 и 540 е бааая, поне според мен .
                          "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

• Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                            Колега да ме извиняваш, но няма място за сравнение между тези две коли. Първо е далече от два тона(с около 200-250кг) и второ, ако не ме лъже паметта, сток трябва да е около 280 коня тоя леген, почти два пъти на дизеловата алфа. Тъй, че пак бая е удържал . А разликата между 325 и 540 е бааая, поне според мен .
                            За коя 325-ица се говори?
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

• re

Ми една черна с малкото спойлерче отзад и емблемка на М.

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                              За коя 325-ица се говори?
                              Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

• Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                                Базовата версия с ръчки на прозорците на е39 е към 1700 кг. тази е доста повече.

Помежду другото го изчаках колегата да небере и да почне да ме настига и тогава натиснах, т.е той имаше преднина. Знам че няма да ме бие, но трябваше да даде малко повече отпор. Алфа 156 175 кс. със еко чип доста повече се опъва. Все пак колегата е 150+ чип.

Comment

Working...
                                X