Известие

Collapse
No announcement yet.

Анонсираха Test Drive Unlimited 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Анонсираха Test Drive Unlimited 2

Вече официално ... най-накрая

http://www.testdriveunlimited2.com/

инфото както винаги е оскъдно ... Компанията Atari обяви официално предстоящото излизане на рейсъра Test Drive Unlimited 2. Според анонса, втората част на играта ще съдържа нови коли, нови видове състезания, нови терени и други изненади. TDU 2 се описва като Massively Open Online Racing или M.O.O.R., а от Atari вече са регистрирали това наименование като тяхна запазена марка. Работата по продължението отново е поверена на французите от Eden Games, а сайтът на играта вече е функционален. Очаква се Test Drive Unlimited 2 да излезе тази есен за РС, PS3 и XBOX360.

Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Сега остава да дочакаме

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Тия слухове ги чета из нета от година вече. Голям фен съм на играта , тя е единствената на лаптопа ми - 1-цата и до ден днешен си я играя ,откакто научих за нея(от форума ни) Но втората част още си е само един блян

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Вече не е блян - есента излиза!
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Толкова съм отлагал да си взема волан за ПСто... От есента 100% ще имам Към ТДУ 1 нямам нито една забележка, вярвам че ТДУ 2 ще е по-добра.
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

сайта е обновен гледам и новия МакЛарън фигурира ....

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              сайта е обновен гледам и новия МакЛарън фигурира ....

А бе чета в тоя сайт и форум на ТДУ ,ама така и не разбрах откъде се свалят коли и как аджеба се слагат в играта ... дай разяснения некви моля ти се

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ако питаш за TDU, свалят се и се слагат. Обаче има проблем - играта е "hardcode"-ната, т.е. модовете с нови коли не се добавят, ами заместват съществуващи автомобили от играта.
                Точно поради тази причнина не съм се занимавал с тях.
                Иначе, тук обсъждаме втората част на играта, а именно Test Drive Unlimited 2.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                  Ако питаш за TDU, свалят се и се слагат. Обаче има проблем - играта е "hardcode"-ната, т.е. модовете с нови коли не се добавят, ами заместват съществуващи автомобили от играта.
                  Точно поради тази причнина не съм се занимавал с тях.
                  Иначе, тук обсъждаме втората част на играта, а именно Test Drive Unlimited 2.

Ясно . Иначе знам ,че се обсъда втората част . То ще си я обсъждаме още една година ,докато излезе на пазара. Късната есен......
                  Чета им във форума ,че щяло да има АТВ-та и камиони и ,че няма да е на същия остров ..

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    Ясно . Иначе знам ,че се обсъда втората част . То ще си я обсъждаме още една година ,докато излезе на пазара. Късната есен......
                    Чета им във форума ,че щяло да има АТВ-та и камиони и ,че няма да е на същия остров ..
                    Мда на ибиза ще е, покрай това дано и сеат да не ни натресат.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

острова шъ е Ибиза ... демек ше има много Голфове с космати подмишници - демек Сеати

Comment

авее глейте кво ше имаааааа ... йееееее

Comment

Ето ви един TRAILER, няма само аз да точа лиги!
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Плюйте си на клавиатурите играта вече е златна. На 11 февруари ще е достъпна за PC, PS3 и XBOX.

Comment

В замунда има качена бета версия. Нооо не знам... ако съдя по трейлъра, тази игра изглежда адски дървена... може и да греша.
                              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Working...
                              X