Известие

Collapse
No announcement yet.

Анонсираха Test Drive Unlimited 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
    В замунда има качена бета версия. Нооо не знам... ако съдя по трейлъра, тази игра изглежда адски дървена... може и да греша.
    Тази бета е много бъгава. Пробвах я, и колата напред не можеше да върви, само назад и настрани. Изчакайте оригинала.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Имаше версия за бета тестери, дават ти ключ и си сваляш играта и ти пращат писма кога сървърите работят, на мен всичко ми вървеше добре и ми се струва, че играта ще е хубава. Много ми харесва свободното движение из острова, както й ходенето до шоурум за да си купиш кола, ако сложат и няколко автокъщи да продават коли втора употреба ще стане супер .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Вече е факт ! дърпайте !

http://zamunda.net/details.php?id=252309
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Още един факт - недейте, ако не искате да се разочаровате.
          Играта е зарибителна, изглежда добре, oбаче най-важното, а именно управлението и поведението на колите е ПЪЛНА СКРЪБ!

Направо не е истина - първата беше много, ама МНОГО по-добре от тази.

Няма FFB, настройките за волани са на практика никакви, въобще, работата е зле.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

лелеее, найстина такава боза не очаквах !!! управлението е адски куцо, графиката също не е кой знае какво, направо не знам, разочарован съм.
            Май ще си играя Голд едишъна !

Comment

Сякаш не е крайна версия на играта.

Comment

Аз ли не съм много претенциозен или нещо ми е сбъркана представата... Както и да е, важно е, че е факт и аз лично и се радвам много. МиТото го побърквам от въртене из малките улички, с Рейндж Ролвъра развозвам некви стопаджиики ... малко по малко трупам "парици" за 458 Италия
                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Играта е с един основен кусур - управлението е аркадно, дори с изключени асистенции. Ако имаше управлението на ГТ5 щеше да е супер. Приятна за игра, даже се замислям да си я взема тия дни като излезе официално.

Comment

Пълна боза и графиката не ме впечетли а я пуснах на High , да не говорим за управлението...
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

някой знае ли от къде да изтегля ДЛЦ-тата ?

Comment

Играта е супер, но на първата управлението е в пъти по-добро, или поне на мен така ми се струва. Графиката е жестока, а тия дъждове виелици и бури, са супер.
                        Играя я вече десет дни ,ама много трудни тия училища ... Интересното е ,че хавай е абсолютно същия като в единицата, дори магазините са на едно и също място ....

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

аз си е купих прес стийм на няква промоция беше на коледата. купих си и волан на тръстмастер ферари ф430. само с него може да се играе без тракшън контрол. като вали и не е за задно предаване. кефи ме тва че е като първата част с повече подобрения. само неразбрах защо са махнали разни марки като ламбото и мезарати. другата тъпня е че играта ще подържа моя волан като излене ъпдейт тоя месец и вибрацията ми неработи. на първата част на играта волана работи на макс. не ги разбирам тия технологии
                          JTD 105+

Comment

Ако си беше купил Logitech нямаше да чакап ъпдейт .

Comment

Derry Ти купи ли си я вече ? Знам, че и ти като мен си супер фен на поредицатаи единицата си я имаш, то и аз я имах оригинална ,два пъти я купувах хех, ама нали имам чинчила, изяде пак диска. Питам купил ли си я, за да кажеш разликите от пиратската версия... освен видимото, че не се влиза по клубовете и казината ....
                              BTW аз играя и двете игри с геймпад. Нямам волан, но не ми е искало никакви ъпдейти за нищо.Аз на 2 съм с ъпдейт 3

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Изчакайте новият Test Drive:Ferrari. Излиза другият месец. Не се хабете с тази част.
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X