Честита първа победа на всички фенове на ФЕРАРИ. Невероятно тепо постигнахме, но определено Ред Бул ще са ни голяма конкуренция тази година.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 СЕЗОН 2010
Collapse
X
-
Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
-
Мда, определено ми липсваше пилот в червено с емоции на излизане от болида и на стълбичката за награждаване.....Ало е човека тоя сезон......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ферари имат добри пилоти тази година, но Фетел и Ред бул може да спечелят титлата.В това състезание имаха малшанс , а и миналата година бяха на крачка от титлата.Ще се радвам Алонсо да спечели тази година , защото след Деймън Хил той е моя любимец.
Най-накрая някои са стигнали до заключението , че шумахер не е най-добрия състезател(Кеке Розберг-"Добър пилот , но лош спортсмен").Никога няма да забравя първата му титла.Добре , че се махна от ферари и мога да викам за тях.
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеНай-накрая някои са стигнали до заключението , че шумахер не е най-добрия състезател(Кеке Розберг-"Добър пилот , но лош спортсмен").Никога няма да забравя първата му титла.Добре , че се махна от ферари и мога да викам за тях."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
http://sportcafe.bg/id_1688717055_No...mula_ne_raboti
"Въвеждането на промените в правилата във Формула 1 за 2010 осигури на феновете сравнително скучно и предвидимо състезание в началото на сезона, на трудната и технична писта в Бахрейн."
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Шумахер и Алонсо са си лика прилика. Тези приказки, че Шуми издиша са меко казано несериозни. Ако той седеше на мястото на Алонсо какъв ли щеше да е резултата?
Иначе това състезание ми беше скучно (предполагам не само на мен). Дано следващите са по-интересни, макар че ако продължат с "keep the pace, watch the tyres, save fuel" не виждам как ще стане.146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
да вметна само че всичко беше с цената на два сменени мотора
Шумахер е машина, прост пголед от времената от състезанието са показателни кой за какво се бори
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеНай-накрая някои са стигнали до заключението , че шумахер не е най-добрия състезател(Кеке Розберг-"Добър пилот , но лош спортсмен").Никога няма да забравя първата му титла.Добре , че се махна от ферари и мога да викам за тях.
Comment
-
Първоначално публикувано от ZemuS Покажи съобщениеШумахер доказа точно обратното.3 години не е стъпвал на пистата.Кара за отбор като мерцедес ГП и още от първото състезание влезе в топ 10.Евала му правя.Най великия състезател във формула 1.
Деймън Хил с ероуз ямаха в Унгария успя да вземе полпозишън и завърши втори и то заради повреда.Всички знаят какъв беше този отбор.
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеда вметна само че всичко беше с цената на два сменени мотораLast edited by Furious 155; d.m.y г., 18:05.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеМоже ли да ми припомните с Ферариста как шуми стана за първи път шампион.Аз го гледах по евроспорт. Такъв мизерник като него не съм виждал и няма и да видя.
Предполаган няма да ме караш да обяснявам как Мишо стана световен за втори път, за трети път, за четвърти път, за пети път, за шести път, и за седми път.......седем ли бяха.....баси можел съм да броя до седем......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment