Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 СЕЗОН 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честита първа победа на всички фенове на ФЕРАРИ. Невероятно тепо постигнахме, но определено Ред Бул ще са ни голяма конкуренция тази година.
    Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
    sigpic
    http://vbox7.com/play:884c5234
    http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Comment

Мда, определено ми липсваше пилот в червено с емоции на излизане от болида и на стълбичката за награждаване.....Ало е човека тоя сезон......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Страхотно състезание,не съм се кефил така на Формула 1 има няма няколко години.Все още не мога да си избера Фаворит,но определено ще наблюдавам с интерес 2 червени кончета и 1 сребърна стрела
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Бе не съм много фен на ферари, Алонсо го харесвах, като беше в рено; ама вчера ме накара да си спомня за Менсъл, а оня беше уникален...
            Браво на Скудерията!
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

Ферари имат добри пилоти тази година, но Фетел и Ред бул може да спечелят титлата.В това състезание имаха малшанс , а и миналата година бяха на крачка от титлата.Ще се радвам Алонсо да спечели тази година , защото след Деймън Хил той е моя любимец.
              Най-накрая някои са стигнали до заключението , че шумахер не е най-добрия състезател(Кеке Розберг-"Добър пилот , но лош спортсмен").Никога няма да забравя първата му титла.Добре , че се махна от ферари и мога да викам за тях.
              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                Най-накрая някои са стигнали до заключението , че шумахер не е най-добрия състезател(Кеке Розберг-"Добър пилот , но лош спортсмен").Никога няма да забравя първата му титла.Добре , че се махна от ферари и мога да викам за тях.
                Кеке може да вземе две тухли и да си ги засили към главата.....Сена да не би да беше голям спортсмен......ама по сите класации го спрягат за най - велик.....това не е спортсменски спорт, и никога няма да бъде......Шумахер не е най - добрия състезател, но е най - успелия, а за това се иска толкова, колкото никой от всички пилоти досега карали в Ф1 не е успял да даде.....така че......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

http://sportcafe.bg/id_1688717055_No...mula_ne_raboti

"Въвеждането на промените в правилата във Формула 1 за 2010 осигури на феновете сравнително скучно и предвидимо състезание в началото на сезона, на трудната и технична писта в Бахрейн."

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Шумахер и Алонсо са си лика прилика. Тези приказки, че Шуми издиша са меко казано несериозни. Ако той седеше на мястото на Алонсо какъв ли щеше да е резултата?

Иначе това състезание ми беше скучно (предполагам не само на мен). Дано следващите са по-интересни, макар че ако продължат с "keep the pace, watch the tyres, save fuel" не виждам как ще стане.
                    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

да вметна само че всичко беше с цената на два сменени мотора

Шумахер е машина, прост пголед от времената от състезанието са показателни кой за какво се бори

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Шефът казал, че двата сменени двигателя ще се ползват по-нататък в петъчните сесии.

Явно механиците на Ферари таксуват евтинко за смяна на двигател
                        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Шумахер доказа точно обратното.3 години не е стъпвал на пистата.Кара за отбор като мерцедес ГП и още от първото състезание влезе в топ 10.Евала му правя.Най великия състезател във формула 1.

Comment

Първоначално публикувано от ZemuS Покажи съобщение
                            Шумахер доказа точно обратното.3 години не е стъпвал на пистата.Кара за отбор като мерцедес ГП и още от първото състезание влезе в топ 10.Евала му правя.Най великия състезател във формула 1.
                            Може ли да ми припомните с Ферариста как шуми стана за първи път шампион.Аз го гледах по евроспорт. Такъв мизерник като него не съм виждал и няма и да видя.Ферари бяха с най-големия бюджет и най-важното целия тим включително и втория пилот работеха за него.Ако тоя злобар не беше станал няколко пъти шампион при това положение ....
                            Деймън Хил с ероуз ямаха в Унгария успя да вземе полпозишън и завърши втори и то заради повреда.Всички знаят какъв беше този отбор.
                            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                              да вметна само че всичко беше с цената на два сменени мотора
                              така е! И както казаха на Маса по време на състезанието, мотора не е само за едно ГП.
                              Last edited by Furious 155; d.m.y г., 18:05.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Може ли да ми припомните с Ферариста как шуми стана за първи път шампион.Аз го гледах по евроспорт. Такъв мизерник като него не съм виждал и няма и да видя.
                                Първия път стана шампион заради некадърноста на Хил, който нямаше 2 грама мозък за подходи към ситуацията, видя малко място и се навря с кофти убеждението че ще бъде пуснат парадно......както и да я гледаме ситуацията, независимо по правилата сега или тогава, или изобщо по каквито и да било правила прилагани в състезание на писта, преди завоя предния пилот си избира траекторията за влизане в завоя, и всеки хайван който си мисли че може да го изпревари първо трябва да помисли какво може да загуби когато се напъне да спечели позиция......Хил не го направи, затова успя с 300 зора да стане веднъж шампион, при никаква конкуренция, и карайки най - добрия болид.......
                                Предполаган няма да ме караш да обяснявам как Мишо стана световен за втори път, за трети път, за четвърти път, за пети път, за шести път, и за седми път.......седем ли бяха.....баси можел съм да броя до седем.......

Comment

Working...
                                X