Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 СЕЗОН 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ какво стана с Ферари уникално слаби, просто нямам думи. Като гледам изоставаме с 1-1,5сек поне от първите.
    Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
    sigpic
    http://vbox7.com/play:884c5234
    http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Лошо, лошо....
      Мноооого лошо, мнооого лошо....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Останах доволен от представянето на Макларън. Браво за двойната победа, която дойде благодарение на удара между двата Ред Була. Искаше ми се Шуми да беше минал Уебър за 3-тото място, но дано в Канада или във Валенсия да се качи на подиума. Според мен, тази година, ако Ферари не си оправят колата ще се борат за 3 или 4 място. Но през повечето време състезанието беше доста скучно, с изключение на удара на Фетел и Уебър и смяната на местата на Хамилтън и Бътън. А и днес гледам във в. Телеграф, пишеше, че цените на храните вървят между 10 и 15 турски лири(което си е толкова и в левове) - бирата им беше по 10 лв., а дюнерите по 15 кинта. А и също, четох че е изготвен вече проект на писта за Ф1 в страната ни. Като партньор ще бъде Кувейт. И дано да имаме старт и ние след 2 години, ако всичко стане навреме.
        VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
        Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
          А аз само да пoпитам, на Уебър коя подред катастрофа му беше това?
          Къде видя катастрофа на Уебър?
          Никой не му е крив на пишлемето Фетел, че не знае къде и как да се бута - вината за катастрофата е 100% негова.

Все пак, да му благодаря де, осигури ни двойна победа - мерси!
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Аз лично съм доволен от представянето на Алонсо допреди това състезание, просто не можах да гледам квалификаций и самото състезание в подробности. Съответно Маса тъпче на едно място и никакво развитие, както миналата така и тази година. Явно има върху какво да работят, на някой писти колите на Ферари вървят доста добре, на други са класа под водещите. Струва ми се че откакто Шуми не работи по колата на Ферари, спря и развитието им.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
              Къде видя катастрофа на Уебър?
              Никой не му е крив на пишлемето Фетел, че не знае къде и как да се бута - вината за катастрофата е 100% негова.

Все пак, да му благодаря де, осигури ни двойна победа - мерси!
              Не съм съгласен!

Точно преди контакта между двамата Фетел беше 3/4 кола пред Уебър и на всичкото отгоре от вътршната страна за следващия завой!

И пак да питам. За кой пореден път Уебър се забива в този, който го изпреварва? Я да видим кой гледа състезанията
              1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
              и делта

Comment

• Фетел беше виновен. Имаше достатъчно място (вижда се от видеото), за да мине, но после нямаше да може да спре и затова искаше да мине вдясно, но никой не е длъжен да му отваря вратата по този начин. Беше рисковано и трябваше да отстъпи, вместо да блъска Уебър.
                Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 23:41.
                2014: Deutschland über alles

Comment

• Аабе добре, че стават и такива работи, че да е по-интересно (иначе РедБул-ите нямаха стигане). Все пак май трябва да поулегне Фетел...
                  Иначе и аз съм доволен, скоро не е имало 1-2 за Макларън.
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

• Непосредствено след инцидента и аз бях бесен на Уебър,щото по принцип мнооо обича да блъска другите тва момченце...
                    Ноо като поразгледах малко видеото от момента на катастрофата установих, че всъщност Марк няма никаква или почти никаква вина за инцидента!

Колкото до Ферари и Нандо,това беше един лош уикенд за нас и ако не побързат с новите подобряващи елементи по колата ще гледат титлите през крив макарон...
                    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• !!!

Да! Уебър нямаше вина за този инцидент! И ми се струва, че ако беше заваляло, щеше да е много интересно състезание! А колкото до Шумахер... изпята песен! Как можа почти цяло състезание да държи дистанция 30-40 сек. от първите четирима? Никой не му пречеше да ги настигне! Обаче не може! Дори задържаше колона от над 8 болида на дистанция 1-2 сек. един от друг зад себе си!
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                        Дори задържаше колона от над 8 болида на дистанция 1-2 сек. един от друг зад себе си!
                        За да спечелиш едно състезание освен бързина ти трябва и техника. Къде си тръгнел да се състеваш, ако не можеш да изпревариш една кола?

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                          Не съм съгласен!

Точно преди контакта между двамата Фетел беше 3/4 кола пред Уебър и на всичкото отгоре от вътршната страна за следващия завой!

И пак да питам. За кой пореден път Уебър се забива в този, който го изпреварва? Я да видим кой гледа състезанията
                          Гледай внимателно повторенията. Уебър не е виновен.
                          Фетел се наби в него, защото не му се искаше да спира на прашната част от пистата и реши, че трябва да мине вдясно, без изобщо да отчете, че там е австралиеца!

Като гледам, всички освен теб сме на това мнение.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Най-доброто състезание кото съм гледал на живо!!! Скоро ще пусна и малко снимки.
                            sigpic
                            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                            0889 636 093

Comment

• Да коментираме обективно, Уебър намали темпото явно за да пести гориво или да съхрани гумите, от своя страна Фетел в начало на съзтезанието караше след Хамилтън и имаше възможност да пести гориво, и когато Уебър намали темпото, това беше момента на Фетел и даже много красиво изпълни цялата манерва по изпреварването. 100% Уебър е виновен че не отвори място за Фетел, то бе ясно че не може да спре от прашната страна! Бих разбрал постъпката на Уебър ако не бяха съотборници...
                              Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
                              Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
                              Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
                              Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

• Откога пилотите са длъжни да отстъпват позиции, било то и на съотборник?
                                Хамилтън отстъпи ли на Бътън малко по-късно?
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                                X